2777
2789

چندوقته تو آشپزخونم پر شده از سوسک های ریز. از سم پودری و خمیر امحا استفاده کردم. حس می کنم بیشتر شدن و حتی به اتاق خواب هم سرایت کردن  

یکی از همکارام واسه خونشون یه دستگاه فراصوتی گرفته از سایت  ایران دی اچ سفارش داده میگه خوبه و حتی تخم سوسک ها رو هم نابود کرده. کسی تا حالا استفاده کرده؟ راضی بوده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=171753787]عزیژم فقط و فقط دوای هر سوسک و عنکبوت و پشه و مورچه و.... اسپری حشره کش کامن هستش. معرکه س

میگن خونه رو باید تا سه روز ترک کنم چون خطریه ولی من جایی ندارم برم

[QUOTE=171753787]عزیژم فقط و فقط دوای هر سوسک و عنکبوت و پشه و مورچه و.... اسپری حشره کش کامن هستش. ...

فکر نکنم

در حد چند ساعت کافیه،نباید بپاشونی رو فرش یا ظرف و ظروف و...

باید فقط کناره دیوارهارو بپاشونی و در و پنجره ها رو باز بذاری و پنج شش ساعت خونه رو خالی کنی