2821
2789
عنوان

از پدرشوهرم دلگیرم

160 بازدید | 17 پست

جاری بزرگم روکه نمیدونم براش چیکار کردن ولی قراره جاری کوچیکم رو چون کرونا هست ماه بعد برن سر خونه زندگیشون.تا کرونا که تموم شد جشن براشون بگیرن. ولی آرایشگاه رفته کلیپ گرفتن. 

از این ناراحتم که وقتی میخواست 8سال پیش واسه من طلا که گرمی80تومن بود 4میلیون طلا میخواست بگیره خیلی ناراحت بود بابام آرومش کرد نصف خرج عروسی رو شوهرم داد همشم منت میذاشتن که الان کسی واسه بچش عروسی نمیگیره.شوهرم همیشه از حقوق کمش ناراحت بود ولی انگار نه انگار. 

الان که نوبت به اون‌یکی رسیده همه ی خرجا رو با شادی میکنه تازه تو گرانی تقریبا یه میلیار خرج شده. انقد تو زندگیم دخالت میکردن ولی الان همش طرف عروسشونن.

دارم از این فرق گذاشتن میترکم تازه از من خیلی بیشتر توقع دارن. 

پدرشوهرت میلیاردره؟

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای خدا نکنه آینده من این باشه😭😭😭 من عروس اولم دوتا کوچیکتر هستن هنوز

تا یه مدتی اکثر تاپیکام در مورد سوالات پیش پا افتاده آشپزیه، پیشاپیش ممنون از کسایی که صبورانه منو راهنمایی میکنن 

هعیی خواهر میفهمم چی میگی برا من که اصلا عروسی نگرفتند،شوهرم نداشت عروسی بگیره اوناهم اصلا مارو ادم حساب نکردند طلا هم شوهرم با قرض و قوله چند تا برام گرفت،بعدم کلا منو گول زدند که پسرمون همه چی داره پسر داییم بود با تحقیقم که داراییا کسی مشخص نمیشه کلا خودش بود و رخت و لباساش الانم همش میگن تو خیلی خرج میکنی که پسر من هیچی نداره شوهرم از همه لحاظ خوبه فقط دلخوشیم شوهرمه ولی ادم زورش میاد این چیزا رو میشنوه