2777
2789

من مادر شوهرم ی اخلاقی نداره من ن انتظاری دارم همیشه دعوتم کنه ن انتظار دارم چیزی درست میکنه برام بفرسته خودمم غذای خاصی مثل دلمه. آش. این چیزا درست کنم براشون میبرم اونم ی ظرف یا ی کاسه پر مثلا آدمو دعوت میکنن آدم میره دیدی شرو کردن چیزی نداریم مرغ نیس گوشت نیس و فلان مثلا مارو دیشب شان دعوت کردن رفتم دیدم میگه مرغ نداریم ماکارونی نداریم صبر کنیم پدر شوهرم بیاد مرغ بخره غذا درس کنیم پدر شوهرمم ساعت  8 و نیم میاد. 😑😐یا مثلا امروز کاچی درس کرده برام فرستاده بالا میبینم سر جم شاید س قاشق غذاخوری بشه منم بهم میخوره این چیزا میگم من که نمیگم بفرس لااقل میفرستی درس درمون بفرس نمیدونم منو لایق اون کاچی 3 قاشق دونسته یا خودش لایقشع بارها هم دیده چیزی براش میفرستم چقد آبرومند منم بهم بر میخوره این کارا  بنظرتون اخلاقم بده یا  حق هم دارم 

حق داری منم بودم بم برمیخورد

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا دعوت کنه بعد بگه هیچی نیس همونو دعوت نکنه درست نیس کارش

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
الان حیف بلد نیستم لینک بذارم وگرنه عکس کاچیو از حرص بهش دست نزدمو می‌فرستادم بخدا شاید 3 قاشق بشه&n ...

بریز بره

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
یعنی همه چی دارن و از قصد میگن نداریم، مرغ نیست؟  یا واقعا ندارن؟

ن واقعا نداشتن ولی منم والا انتظار دعوت ندارم که آخر سرم دیشب گفتم ن دیگه دیر میشه بذا برم بالا میشنم ی ساختمونیم بذا برم بالا درس کنم بیارم بخوريم 

الان حیف بلد نیستم لینک بذارم وگرنه عکس کاچیو از حرص بهش دست نزدمو می‌فرستادم بخدا شاید 3 قاشق بشه&n ...

برات صلوات فرستادم‌خواهش میکنم این تاپیک رو گزارش بزن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4217505/بچه-های-تاپیک-jojegg-بورس?page=2178#

ک زخم هر شکست من حضور یک جوانه شد 😊🌱