2777
2789
عنوان

بنظرتون حق دارم بهم بر بخوره کارای مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاقت بده

بابای منم این اخلاق رو داره به خدا زجرمون میده

همسایه مون برامون سیب فرستاده بود ریز بود و بعضیاش داغ داشت

به مامانم می‌گفت چرا قبول کردی؟ ببر بذار جای آشغال ها تا ببینه بگو ما از این چیزا نمیخوریم

چند وقت پیش کرونا گرفته بودم شوهرم برام سیب ریز آورد گفت مخصوص آبمیوه، وای که بابام اشک منو درآورد اینقدر غر زد اینقدر چرت و پرت گفت که اعصابم حسابی خورد شد...

اخلاق خوبی نیست عزیزم. کسی چیزی می‌فرسته لطف کرده اگر واقعا خصوصیت اخلاقیش اینه و با همه اینجوریه به دل نگیر

تا یه مدتی اکثر تاپیکام در مورد سوالات پیش پا افتاده آشپزیه، پیشاپیش ممنون از کسایی که صبورانه منو راهنمایی میکنن 

شما چیزس درست نکن ولش کن. و وقتی چیزی درست میکنه برات میاره یه بار برو بهش بگو مادر واقعا خوشمزه بود دستورشو بهم میدین دوست دارم یاد بگیرم....

اینطوری یا میگه مسخرم میکنی :که در اینصورت بگو مگه این بد بوده برام فرستادین که مسخره کنم اره؟ بگو یعنی غذایی دوست ندارین رو برام دادین؟!!!!! که میگین مسخره میکنم.

یا اینکه تحت تاثیر حرفتون از رو میره و خجالت میکشه که ایندفعه سعی میکنه یه چیز خیلی خوب براتون بیاره یا اصلا نیاره همچین چیزی.

و اگر شنیدی که گفت چرا دیگه هیچی براشون نمیبری بگو حقیقتش شما غذایی برام‌میارین اینقدر خوشمزه هست من دیگه میگم بده این غذا براتون بیارم از غذای خودتونم میفتین.

چیزی واسش نبر که وقتی برخورد اونو میبینی اذیت نشی منم مثل خودتم 

نبرمن میگه اون ک نمیفرسته فک میکنه لطف  میکنه همون کم هم می‌فرسته. مثلا چن روز پیش برامون دلمه فرستاده دیدم 5 تا دلمه برگ 5 تا کلم 😂

آخه میاد میبینه یا درست میکنم میگم بدم دیگه ی ساختمونیم بدم اونام بخورن  ی نوع احترام

احترام به کسی بزار که برات احترام قائل باشه میگه کاسه همسایه شکم و سیر نمیکنه دل و گرم میکنه شما بزرگ زاده ای که رفتارت این بوده اما مادرشوهرتم وظیفه داره وقتی بجا نمیاره یعنی درک نداره پس براش انجام نده که خودت اذیت نشی   

توهم نفرس دیگه.حق با توعه😒

من میگم ی ساختمونیم گفتم غذاهای خاصی ک میپزم میفرستم گاهی هم دسر اینا ینوع احترامه میذارم ولی اون این کارش بنظرم بده 😑 به شخصیتم بر میخوره البته تنها برا من نیس هاا برا جاریمم هم همینه بگم فرق میذاره نه

حق داری... اینوفعه دعوت کرد نرو بگو شماکه گوشت و مرغ ندارید

نمیریم هم اسم من بد د میره نمیذاری پسر مون بیاد خونمون یا کلی حرف دیدی پدر شوهرم عین عزاگراعیل اومد بالا. بگنن ندارین میگه غذا درست کرده آورده  منت میذاری و فلان یبار آخه اون شب ک گف منتظر پدر شوهرم باشم گفتم دیر میشه اومدم بالا خونه خودم غذا پختم بردم

شما دلت بزرگ و چشمت سیره که زیاد میفرستی ..ادامه بده به خانومیت 

ایشون هم کارش زشته که مهمون دعوت میکنه و میگه مرغ نداریم..که میگی واقعا ندارن...شما شامتو بپز ببر پایین بخورین بهش بگو نیاز نیست دعوت کنی خودمون میایم 

کم فرسنادنم چون میگی با جاریام هم همینه دیگه عکس العمل نشون نده چون انگار عادتشه و دستش میلرزه زیاد درست کنه .کنار بیا بزار به پای پیری و مادر بودنش .

در کل حق باشماست و ایشون کارشون درست نیست

تو هم یک مدت رسمی باهاش برخورد کن  کار خوب خودتو انجام بده محتاج محبت احترام از طرف دیگران هم ن ...

گفتم ک انتظار ندارم. ولی می‌فرسته اذیت میشم یا میرم شرو میکنه نداریم نداریم. الان من 7 ماهه باردارم از وفتی 5 هفتم بود فهمیدم باردارم همش قرار تنها کاری ک برام بکنه ی تشک و لحاف و ی بالش ب بچه بده و تمام از همون 5 هفتگی میگه بخرم درس کنم درس کنم این ماه نشد این ماه نداریم هنوز درس نکرده دم ب دیقه هم میگه 

تو هم همونجوری بفرس براش بفهمه کارش زشته... وقتی هم اومد همش ناله کن که نداریم و فلان

من وقتی واقعا هم چیزی تو خونه نباش نمیگم نداریم بی اصالتی بنظرم  ناله نمیکنم نداریم نداریم و حتی شده گاهی واقعا چیزی نباش تو خونه من بروی خودم نیاوردم 

شاید وضعشون خوب نیس ..واقعا ندارن گوشت و مرغ ولی دلشم میخاد دعوت کنه ..

من نمیگم دارن که ولی خوب نداره مجبور نیس دعوت کنه من بارها گفتم الان گرونیه از کسی نباید انتظار داشت.