2777
2789
عنوان

خانوما با سیاست لطفا کمک کنید ی دیقه وقت بذارید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 38 پست
مساله ی خیلی بزرگی پیش نیومده همه دارن بزرگش میکنن.بادخالت شما وانتقام گیری میشه یه موضوع لاینحل.بجا ...

داداشم ک آرومه اون چیزی نگف ولی میدونم ته دلش رنجید یکم. 

مشکل شوهرمه ک با ی حرف رفته بالا و پایینم نمیاد خوب بخدا درست خانوادم چیزی نمیگن ولی منم خجالت میکشم ازشون دادلشم امسال گوجه خرید رب درس کرد مادرن برامون پولشو نگرفت. لوبیا و تخمه برامون خرید گول نگرفت برای من کفش خریده بود بعنوان کادو بدون مناسبت منم دلم میسوزه میگم اون بیچاره اونهمه خوبی میکنه ینی شوهر بخاطر اون خوبی‌اش ک شده نبابد اینجور کنه یا لااقل بخاطر من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پ چیکار کنم بیاد یا اگه نیومد چیکا کنم پشیمون بشه از رفتارش و اینکه بفهمه داداشم بدشو نمیخواد

عزیزم به نظر من مقصر داداشت بوده که به شوهرت اونجوری گفته بیچاره شوهرت که از قصد اون جوری نگفته اگه به شوهرت بگی که داداشت براتون خوبی کرده فکر میکنه دارین منت میزارین سرش فقط به شوهر بگو که داداشت خیلی پشیمون شده که بهت اون جوری گفته و این که ازت معذرت خواهی کرده که اونم دلش نرم بشه باهات بیاد بعضی وقتا با داد و بیداد چیزی حل نمیشه 

داداشم ک آرومه اون چیزی نگف ولی میدونم ته دلش رنجید یکم.  مشکل شوهرمه ک با ی حرف رفته بالا و پ ...

عزیزم برادرت برات کادو میگیره به خاطر تو میگیره نه شوهرت دیگه یدونه کفش برات خریده که نمیشه شوهرت غرورشو زیر پا بذاره سر شوهرت چرا منت میزاری 

منم یه رو با خانواده و شوهرم اینا رفته بودیم خونه نامزد داداشم بعد خونشون یزره کوچیک شوهر منم که رک یه دفه گفت چقدر خونشون کوچیکه اینا بعد داداشم خیلی بهش بر خورد این مردا هم نمیتونن یه دقه جلو دهنشونو بگیرن 

عزیزم برادرت برات کادو میگیره به خاطر تو میگیره نه شوهرت دیگه یدونه کفش برات خریده که نمیشه شوهرت غر ...

منت نمی‌ذارم فق ط میگم میتونس بخاطر اون همه خوبی این حرفشو نشنیده بگیره یا بخاطر من ک زنشم برام ارزش قاعل شه و بی‌حال بشه 

منم یه رو با خانواده و شوهرم اینا رفته بودیم خونه نامزد داداشم بعد خونشون یزره کوچیک شوهر منم که رک ...

والا نمیدونم که امروز از فکر و خیال و ناراحتی از ساعت 6 صبح بیدارم دیروز پری روزم بی حوصله امروزم در مونده 

درسته ولی با ملایمت باهاش حرف بزن. بگو لازم نیست اینجور حرفارو به بقیه بگی 

باورت میشه میگم میگه خو مگه چیه میگم کوچیک میشی و لازم نیس همه همه کارای و برنامه های مارو بدونن میگه مگه چی میشه میگم ببین همه همه رو ب ما نمیزنن توهم نزن نمی‌فهمه خستم کرده

باورت میشه میگم میگه خو مگه چیه میگم کوچیک میشی و لازم نیس همه همه کارای و برنامه های مارو بدونن میگ ...

درسته من نمیگم که شغل شوهره شما بده 

ولی مجلس خاستگاری جای این حرفا نیست 

ایشونم شاید پشیمون شده که اون حرفارو گفته