2777
2789
عنوان

خونریزی روز ۱۲ انتقال جنین

2980 بازدید | 7 پست

سلام دوستان لطفا اگر کسی بوده که روز ۱۲ خونریزی داشته و مثبت شده بیاد یکم امیدوارم کنه 

یه منین انتقال دادم از سه شنبه لکه بینیم شروع شد در حدی که فقط ببخشید پاک کردنی روی دستمال ترشحات قهوه ای بود چهارشنبه خیلی کمتر شد اما از دیشب بیشتر شده رنگش هم مایل به صورتیه طوری که باید پد روزانه بزارم 

شنبه ازمایش دارم

امروز بی بی چک هم زدم منفی بود 

یعنی دیگه همه چی تموم شده😔😔😔

عزیزم من چند تا از دوستام روزا آخر خونریزی کردن ک الان همه مثبت بودن.توکلت بخدا

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روز دهم خون روشن دیدم فکر کردم دارم پری میشم یه شیاف گذاشتم قطع شد روز دوازدهم بازم لک دیدم و مثبت بودم خداروشکر

انشاالله برای شما هم همینجوری باشه💕💕💕

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من روز دهم خون روشن دیدم فکر کردم دارم پری میشم یه شیاف گذاشتم قطع شد روز دوازدهم بازم لک دیدم و مثب ...

خداکنه 

خدا نی نی نازنیت رو برات حفظ کنه لطفا از فرشته کوچولوت بخواه برام دعا کنه 

خداکنه  خدا نی نی نازنیت رو برات حفظ کنه لطفا از فرشته کوچولوت بخواه برام دعا کنه

ممنون،حتما عزیزم. به امید خدا که دلت شاد میشه😍

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم اگه منفی هم باشه بار اول کلا نمیگیره من خواهرشوهر بار دوم گرفت نگران نباش انشاالله بار دار میش ...

اخه من جمعا دوتا جنین داشتم یکیش رو انتقال دادم یه دونه مونده