2777
2789
عنوان

شوهرم يعني داره بهم خيانت ميكنه

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 43 پست
آرایشگاه که عطر نمیزنن ولی ممکنه مال مسافر بوده ،،بعضیها اونقد عطر میزنن که تا چند وقت بوش اطراف می ...

ولي خودش گفت براي ارايشگاس گفت فردا ميخواي بريم بپرس . همش شماره هاي ناشناس بهش زنگ ميزنن ولي ميگه ميخواي اصلا گوشيم دست خودت باشه ولي ته دلم اشوبه ي چند وقتيه اينجوري شدم ما زندگيمونو خيلي دوس داشتيم نميدونم چرا اينجوري شديم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارایشگاه خودشون عطر میزنند خانم مارپل نباش خیانت نمیکنه فقط نی نی سایت نیا تا زندگیت خوب بشه فکرت د ...

يعني اشتباه بهش شك كردم خودشم گفت فردا برو ارايشگاه بپرس ذهن من مريضه يعني الكي بهش شك كردم . باهاش قهرم از ديروز

مثلا چند روز پيش ي شماره ناشناس بهش زنگ زد ميگفت جواب ندي دوستمه ي وسيله ميخواد فردا ببرم سر كار برا ...

من عطر شوهرموبش نمدم

قایم@کردم ویاردارم

اونم گاهی سرکاراومدنی بو عطر میده دوساش میزنن بهش

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
ولي خودش گفت براي ارايشگاس گفت فردا ميخواي بريم بپرس . همش شماره هاي ناشناس بهش زنگ ميزنن ولي ميگه م ...

نمیدونم چی بگم عزبزم

نمیتونم قضاوت کنم بعد زندگیت بهم بریزه تا تو دلت دلسرد بشی

یکم دیگه هم زیر نظرش بگیر ببین مورد دیگه ای پیش میاد یا نه..امیدوارم چیزی نباشه

الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹
بگو. نگفته میدونم چیزی هست وگرنه یه زن هیچوقت بیخودشک نمیکنه. شوهرمنم بسیارمرده خوبیه نمازهمه چی ولی ...

من شوهرمو خيلي دوس دارم زندگيمون عاله ولي دلم اشوبه . ما بخاطر اينكه قسط زياد داريم شوهرم مجبوره بعد كارش يا تعطيلي ها بره مسافركشي اسنپ كار كنه نميدوني چه فكرايي ك تو ذهنم نمياد دارم ديونه ميشم 

نمیدونم چی بگم عزبزم نمیتونم قضاوت کنم بعد زندگیت بهم بریزه تا تو دلت دلسرد بشی یکم دیگه هم زیر نظ ...

چجوري بفهممم داره زير ابي ميره يا نه من خيلي سادم در اين موارد ولي خودم ي حس بدي دام ميدونم ي خبراييه

يعني اشتباه بهش شك كردم خودشم گفت فردا برو ارايشگاه بپرس ذهن من مريضه يعني الكي بهش شك كردم . باهاش ...

اره بابا.والا ارایشگاه عطر میزنند.شوهرم میره بابام میره برادرم میره ارایشگاه های مختلف عطرای مختلف.اینا خیانت میکنند هر سه شون؟

شماره هم مگه نمیگی گفته گوشی دست خودت باشه؟کسی که خیانت کنه همچین چیزی میگه؟

زندگیت رو خراب نکن.کم کم گیر بدی زده اش میکنی راه خیانت هم بهش یاد میدی.خواهرانه گفتم دیگه خود دانی

من عطر شوهرموبش نمدم قایم@کردم ویاردارم اونم گاهی سرکاراومدنی بو عطر میده دوساش میزنن بهش

شك نميكني بهش . اخه عطري ك اينقدر مانمدگاري داشته باشه تا حالا هيچ ارايشگاهي بهش نزده بودن

چجوري بفهممم داره زير ابي ميره يا نه من خيلي سادم در اين موارد ولي خودم ي حس بدي دام ميدونم ي خبرايي ...

یکم وقت بده  اگه خدا نکرده چیزی باشه کم کم میفهمی...دیر اومدن  زود رفتن   بی توجهی  و ....

ولی اینا خیلی مشکوک نبود که گفتی ها

الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹
اره بابا.والا ارایشگاه عطر میزنند.شوهرم میره بابام میره برادرم میره ارایشگاه های مختلف عطرای مختلف.ا ...

اخه عطري ك زده بود بوش تو كل ماشين پيچيده بود . چيكار كنم اين حس رو نداشته باشم دارم ديونه ميشم 

یکم وقت بده  اگه خدا نکرده چیزی باشه کم کم میفهمی...دیر اومدن  زود رفتن   بی توجهی &n ...

ن اصلا دير نمياد خيلي خيلي خوبه خيلي بهم توجه ميكنه خميلي زحمت ميكشه ولي خيلي خوشكله خودم ميترسم زير ابي بره منم چيزي از اون كم ندارم خيلي بهشم محبت ميكنم ولي سر اين چند تا چي ي حس منفي پيدا كردم 

عزیزم موردایی که گفتی زیادشک برانگیزنیستن ولی اگه تودلت آشوبه فقط هیچی نگوبزاربهت اعتمادکنه هرروزبروگوشیشوچک کن عکسایه حذف شدش شماره های ناشناس که میگی برشون دارشماره هاروزنگ بزن ببین زنه یامرد تاخیالت راحت بشه فقط خیلی باهاش مثل قبل مهربون باش که نفهمه بهش شک داری. جایه من بودی چکارمیکردی شوهرم رمزگذاشته روواتساب وگالری واینستاش اونوقت تواجتماع هم فردی مذهبی وقابل احترامه. ببین من چی میکشم

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!