2777
2789
عنوان

بعد از زایمان اولین بار که شوهرتون شما رو دید چی گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 5508 بازدید | 150 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از عصر درد کشیدم تا صبح ۶ونیم پسرمو دنیاآوردم.ففط خواهرم همرام بود. مامانم میگفت تا صبح نتونست بخوابه. صبح هم که اومدن ملاقاتم یه جعبه شیرینی گرفته بود خیلی خوشحال بود وبا عشق نگام کرد حالمو پرسید. دیگه بوسیدنو پیش خانوادم  خجالت کشید بچم. بعدش تندی رفت پدر مادرشو که شهر دیگه هست آورد‌  ماشینشون دست شوهرم بود.

هنو نزاییدم

ایشالاذعید

امیدوارم شوهرم رفتارای رمانتیک بکنه😅ولی من ایشالاسزمیشم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
خب سنت خیلی هم کم نبوده بجور گفتی فکر کردم که ۱۴ ساله زاییدی

وااای مگه ۱۴ ساله هم میزاد . خدا رحم کنه 

چیزی ک باعث از دست دادن ارامشت بشه ....« زیادی گرونه » رهاش کن 
 الان ۲۰ سالمه بچمم س سالشه 😐

اره راست میگی 17 زود بوده اونم واسه زایمان...ولی زایمان ک دوستداشتنیه که،،،،حالا شما بچه نممیخوای مسئله جداست ولی مطمئن باش بعدا حتما خودت خواهی خواس

دوس ندارم مادرشم

وایی منم

من اصلا دوست ندارم شوهرر کنم.بااینکه ۲۹ سالمه دوست ندارم.چه بررسه مادر بشم. بابامه هی گیر داده😒😒

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
منم اینطوری بودزایمانم ولی تا منو دید گفت عع سسلااااام انگار دوست دوران دبیراستانشو دیده میگم چرا گر ...

😂😂😂 میگفتی بهه سلام بزن قدش چه خبرا

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما