2777
2789

اول از همه بگم نامزدمه و خانواده هامون قهرن

اول این ماه رفت آموزشی سربازی امشب برگشت و فقط تا شنبه میمونه 

حالا میخوام فردا ببینمش دلم تنگه ولی بابام خونه اس اصولا جایی کار داشته باشم باهام میاد اونم نمیدونه قراره عشقمو ببینم بفهمه میکشه همرو

میتونید راهنمایی کنید چه بهونه ای بیارم

هیچ دوستیم ندارم که بگم میرم پیش دوستم

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براچی قهر 

بخاطر اینکه اونا گفتن چون دخترتون با پسرمون دوست بوده طلا نمیخریم بابامم گفت پس منم جهاز نمیدم

حالا راهکاری داری؟

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
توی کرونا از پادگان اومده خیلی خطرناکه چرا قهرن؟

انقدرررررررر دلم براش تنگه که حاضرم مبتلا بشم

می فهمم  حق داری چند سالته چند سالشه

۱۹ سالمه ۲۳ سالشه