2777
2789

بچه ها من طی تاپیک گذشته ک براتون مشگلمو شرح دادم سونوگرافی بهم گقت پلی کیستیک هستی ،امروز ج ازمایشمو ک دادم دستم اومد و تمام هورمونای جنسیم مرتب بود،جوابو برای دکترم وتس اپ کردم ،ایشون گفت هورمونات مرتبه تنبلی نداری ،حالا سوالم اینه ک تنبلی ندارم یعنی پلی کیستیک هم نیستم ؟؟؟ یعنی باردار میتونم بشم ؟ و اینکه Anti pro هم خیلی بالا بود ۴۵۰ بود .... کسی بوده انتی پی تو او ش انقد بالا باشه؟ علتش چیه ؟؟؟ خیلی گیج شدم ،لطفا راهنماییم کنید 

عزیزم anti tpo ی بالا نشون دهنده بیماری هاشیماتو هست

شما کم کاری تیرویید خود ایمن دارید

تنبلی تخمدان و پلی کیستیک بودن رابطه ی مستقیم با هم دارن اما اگر تنبلی نداشته باشی صرفا دلیل این نیست که پلی کیستیک نباشی

خود هاشیماتو برای بچه دار شدن مشکل ایجاد میکنه

باید بری غدد

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم anti tpo ی بالا نشون دهنده بیماری هاشیماتو هست شما کم کاری تیرویید خود ایمن دارید تنبلی تخمد ...

مرسی عزیزم از پاسخگوییت . مشگل تیرویید دارم تحت دارمانم ولی این انتی پی تو او بار دومه ک انقد بالا رفته .

مرسی عزیزم از پاسخگوییت . مشگل تیرویید دارم تحت دارمانم ولی این انتی پی تو او بار دومه ک انقد بالا ر ...

خب هاشیماتو درمان نداره، فقط باید تحت کنترل باشی دائما

حتما سعی کن دکتر بری تا نرمال بشه و بعد بچه دار شو چون احتمال سقط میره بالا

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

منم توی سونو واسم نوشته پلی کیستیک و گفتن تبلی تخمدان هستش. ولی آزمایش دادم تمام هرمونهام نرمال بود. با این حال گفتن تنبلی تخمدان دارم

یه ماه قرص سیتروئن کامپاند خوردم بعدش سونو دادم گفت الان تخمدانهات فعال شده. پرویودم هم تا سه چهار ماه منظم شد. ولی الان دوباره باز به هم ریخته رفتم دکتر از همون قرص بهم داد و گفت هر چند ماه یه بار یه دوره بخور که منظم بمونی.

منم توی سونو واسم نوشته پلی کیستیک و گفتن تبلی تخمدان هستش. ولی آزمایش دادم تمام هرمونهام نرمال بود. ...

سیپترو کامپاند خیلی عالیه . من میخوردم . ولی تا اونو ول کردم وضعیت تخمدانام بهم ریخت

آنتی tpo که مشکل تیروئید بحثش جداس

تخمدان پلی کیستیک هم که تو سونو میزنه pco ، یه نوعی از تنبلی تخمدان

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
سیپترو کامپاند خیلی عالیه . من میخوردم . ولی تا اونو ول کردم وضعیت تخمدانام بهم ریخت

بله درسته میگم که واسه منم تا چند ماه اثر گذاشت و دوباره برگشت حالا باید دوباره بخورم. فکر کنم اگر هر ۴ ماه یک بار یه دوره بخورم خوب باشه و منظم ‌بمونم.

من تنبلی تخمدانم به خاطر جلوگیری طولانی مدت هستش.

چون از بعد ازدواج تو این ۹ سال هر ساله مرتب چکاب و سونو دادم و همیشه خوب بوده تا اینکه تو سونو پارسال گفتن تنبلی دارم.

بله درسته میگم که واسه منم تا چند ماه اثر گذاشت و دوباره برگشت حالا باید دوباره بخورم. فکر کنم اگر ه ...

دقیقا منم همینجوری بودم ،دو سال خوردم بهم میساخت خوب بود همه جوره ،ولی تا قطع کردم تنبلی و پلی کیستیک شدم . 

چاق نیستی؟ ورزش میکنی؟ کامپاند و متوفورمین بازم مصرف کن

نه چاق اصلا نیستم،متفورمین بهم دکتر نداد ،دوفاستون میخورم ،ورزش ولی نه متاسفانه . از بعد کرونا ورزش نمیکنم فقط گاهی پیاده روی