2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش ولی از من میشنوی فعلا نرو بزا کرونا تکلیفش روشن بشه بعد چون مشتری کمه مال من نسبت به قبل کرونا ...

آره خب راس میگی اصلا هنوز هیچی معلوم نیست فعلا برم قیمت بگیرم ببینم اصلا چقدرشده قیمتش تابعد کرونا برم

بازم ممنون

ارزششو داشت؟هزینه ای ک کردی برگشت برات؟ الان ک حتما ۴.۵برابرشده😫

اره عزیزم عالی بود اما من خودم دیگه ادامه ندادم راه دیگه برای کسب درآمد انتخاب کردم 

هرچه دارم از خداست، پشت پناهم خداست! 
چجوری عزیزم؟منم میتونم برم؟۲۶سالمه

اره عزیزم چرا که نه. 

فقط به من گفتن باید ارشد داشته باشی برای همین واسه ارشد اقدام کردم دانشجو هستم و مدارس غیر انتفاعی ،... میخوان 

هرچه دارم از خداست، پشت پناهم خداست! 
اره عزیزم چرا که نه.  فقط به من گفتن باید ارشد داشته باشی برای همین واسه ارشد اقدام کردم دانشج ...

چه رشته ای هستی؟من مدیریت بازرگانی خوندم قبول میکنن؟

واینکه کجا رفتی منظورم اینه ک رفتی مدرسه غیرانتفاعی گفتی میخام تدریس کنم که گفتن باید ارشداقدام کنی؟