2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

111 بازدید | 15 پست

مجردی خوبه یا متاهلی؟

چرا تا 

مجردیم دلمون میخواد ازدواج کنیم

وقتیم ازدواج میکنیم میگیم کاش مجرد بودم 

کاش همه چی قد خنده های تو زیبا بود👈  🙆کوردم👉

مجردی عشق و حال و ازادی متاهلی تعهد و نگرانی برای همه چیز 

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکدومش یه زمانی خوبه مثلا یه دختردرسن ۴۰سالگی دوست داره تشکیل زندگی بده وبچه داشته باشه وروحیات وا ...

درسته ولی وقتی دقیقا تواون حالتیم نمیخوایمش میگیم که کاش اون جوری بود اصلا نه از مجردی لذت میبریم نه متاهلی

مجردم و مجرد خواهم ماند ابدا ادم مسئولیت پذیر و متعهدی نیستم که بخوام متاهل بشم 

خیلی از کسایی که این چنین گفته اند ازدواج کردن اونم زود😉

درسته ولی وقتی دقیقا تواون حالتیم نمیخوایمش میگیم که کاش اون جوری بود اصلا نه از مجردی لذت میبریم نه ...

متاهلی اگه انتخاب خوب باشه پشیمونی نداره ویک مرحله اززندگیه 

مثل دوره کودکی ونوجوانی واین هم یک مرحله اززندگیه !