2777
2789

راه ها رو رفتیم به نتیجه نرسیدم زندگی کردن بهتره شک نکن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هیچی ارزش خودکشی نداره من تامرگ رفتم وبرگشتم از سرمشکلات راستش ب خودکشی هم فکرکردم ولی ب جز سوزوندن پدرومادر ‌خراب کردن آخرت هیچ سودی نداره ماکه این دنیامون خراب شد حداقل اون دنیا خوب باشیم

کسی میخواد خودکشی کن حال روحیش این طور نیس که بیاد تاپیک بزنه با هر چی دم دستشه خودکشی میکنه نه این که بیا دنبال روش 😂

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤

اگر خودکشی کردی اون دنیا بدبخت می شی  پسر عموم خودکشی کرد اون یکی پسر عموم تو خارج بود همون شب خوابشو دید بدون اینکه بدون خودکشی کرده  بعدش تو خواب دیده که پسر عموم بهش گفته خودکشی کردم اینجا خیلی تنگه خیلی تاریکه می ترسم تو روخدا نجاتم بدید و بیدار شده و بعد اون یکی پسر عموم که خارج بود زنگ زد ایران گفت این خواب دیده حال علیرضا خوبه که خانوادش می فهمن تو اتاق خودشو کشته  نکن اینکارو بدبخت می شی 

اگه میخوای تمارض کنی و دل کسی رو بسوزونی،قرص خواب،چون کشنده نییت و با شستشوی معده خوب میشی،ولی بعدش میفهمی جز خانوادت کسی عین خیالشم نبوده که اینکارو کردی،بعد چند هفتم همه براشون عادی میشه و بهت میخندن،اینا تجربیات منه دیوانه بود😁

😊😊🙆‍♀️🙂

احتمال بده یه درصد اون دنیای باشه که قطعا هست من از وقتی که جریان پسر عموم شنیدم خیلی ترسیدم  پس لطفا خر بازی کنار بزار وگرنه تا ابد و دهر باید تو جایی باشی که مشکلاتش خیلی سخت تر از این دنیاس از ما گفتن یعنی می خوای راحت شی بدتر تو بدبختی بزرگی می افتی 

خواهشا برو تاپیک آخرمو بخون بخاطر شخص شما نوشتم 

اگه نتیجه نگرفتی بیا اینجا تا اصل مطلب بپردازیم 

تو در قبر محبوس خواهی شد تا زمانی که زمان مرگ طبیعیت فرابرسه بین آتیش زندانی هستی اونجا

حالا بگو خرافه ست 

بعد که زمان مرگ شخص خودکشی کرده فرا رسید تازه میره سراغ اصل مطلب 

خدایا ببخش کسانی که دست به این گناه زدن 

چرا خدا هوای بنده هاشو نداره ک اصن فکر خودکشی نزنه به سرشون؟

شاید تو باهاش نیستی یه قدم برو به سمتش مطمئن باش هواتو داره منم مث تو بودم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم
چرا خدا هوای بنده هاشو نداره ک اصن فکر خودکشی نزنه به سرشون؟

خدا هوای بنده هاشو داره 

این بنده ها هستن که با اشتباهاتشون گند میزنن به زندگی هاشون بعد کی مقصره خدا ...

مظلوم تر خدا نیست

همه ی تقصیرا گردنه اونه

من الان ۱ ماهه نمازمو میخونم روز بروز داره بدتر میشه

امکان نداره اولش اینطوریه منم همینو میگفتم الان در کنارش قرآن هم میخونم و آیت الکرسی واقعا آرامش بخشه در واقع خودم حس خوبی دارم نسبت به موقعی که هیچ اعتقادی نداشتم ولی همه چی زمان میبره باید صبرتو بالا ببری