2777
2789
عنوان

میشه برام دعا کنید. حتی شده یه صلوات ‌. دعا کنید بچه م برام بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 25 پست
اشکال نداره بد به دلت راه نده ، میدونم فور و خیال دست خود ادم نیست ولی همه چیزو بسپر بخدا خودش اگر ب ...

توکلم خیلی ضعیفه.  مدام استرس دارم 

دعا کن خدا بهم صبر بده 

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی برای حالی که الان داری بمیرم! برات صلوات فرستادم! نگران نباش عزیزم هر دو هفته برو سونو اگه خطری شد سزارینت میکنن سه هفته دیگه هم بکشی تو دستگاه میمونه! الانم میمونه! من پسز دوستم هفته ۲۸ به دنیا اومد الان یک سالشه! اروم باش و به روزای خوبی که میاد فک کن❤️

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️
خداروشکر.. راهکارهای دیگه ای هم دادن عزیزم... ان شاءالله ک مشکلتون حل شه بحق حضرت زهرا (س)🤲

حتما سرچ میکنم 

ممنون که گفتی 

الهی برای حالی که الان داری بمیرم! برات صلوات فرستادم! نگران نباش عزیزم هر دو هفته برو سونو اگه خطری ...

واقعا روزهای سختیه.  با هر لکی که میبینم تن و بدنم میلرزه تپش قلب میگیرم 

ممنون از دلگرمیت. ‌❤❤❤

واقعا روزهای سختیه.  با هر لکی که میبینم تن و بدنم میلرزه تپش قلب میگیرم  ممنون از دلگرمی ...

من میفهممت ۸ ماه پیش پسرمو هفته ۱۵ از دست دادم همش خون و لک و عفونت و روزای سختی بود... الان دوباره باردارم هفته ۶! اولش‌لک دیدم ولی با شیاف‌قطع شده الهی دیگه برنگرده😭 همش ناراحتم همش میترسم همش غمگینم دل و چشمم ترسیده! من مطمنم تو این بچه رو به سلامت به دنیا میاری خیلیا خونریزی میکردن و بچه شونم موند! برای منم دعا کن ترو خدا اینو سالم بیارم خونه❤️❤️

من میفهممت ۸ ماه پیش پسرمو هفته ۱۵ از دست دادم همش خون و لک و عفونت و روزای سختی بود... الان دوباره ...

ایشالا ب سلامتی دوران بارداری تو طی کنی و سر وقت و ب سلامتی زایمان کنی 

واقعا روزهای سختیه.  کاملا درکت میکنم. منم ۶ ماهه لبخند ب لبم نیومده ‌. همش استرس و غم دارم 

فقط از خدا میخوام خودش بهمون صبر بده که تحمل کنیم و کمک مون کنه

ایشالا ب سلامتی دوران بارداری تو طی کنی و سر وقت و ب سلامتی زایمان کنی  واقعا روزهای سختیه. &n ...

نگران نباش‌لک اون قدر خطرناک نیست! تو دیگه ماهی به دمش رسیده! قول میدم هیچی نمیشه ❤️ به سلامت میاریش خونه فقط برای محکم کاری بگو برات امپول ریه بزنن

نگران نباش‌لک اون قدر خطرناک نیست! تو دیگه ماهی به دمش رسیده! قول میدم هیچی نمیشه ❤️ به سلامت میاریش ...

اره حتما میگم ب دکترم 

راستی یه توصیه مهم بهت میکنم. ‌حتما حتماشکم و کمرت رو گرم نگه دار . یه شال گرم بپیچ دورت 

من ماه پیش شکمم یکم سرما خورد تا سه روز لخته خون دل میکردم 

اره حتما میگم ب دکترم  راستی یه توصیه مهم بهت میکنم. ‌حتما حتماشکم و کمرت رو گرم نگه دار . یه ...

جدی؟ باشه ممنونم ازت! دعا کن بمونه بزام خیلی دلم شکسته💔

جدی؟ باشه ممنونم ازت! دعا کن بمونه بزام خیلی دلم شکسته💔

اره من مادربزرگم خیلی پیره و باتجربه س.  میگه قدیم از سرما بچه سقط میکردن حتما گرم نگه دار خودتو. 

من زیاد توجه نمیکردم اما الان یه شال گرم همیشه میبندم 

ایشالا ب حق فاطمه زهرا بچه ت سالم بیاد بغلت