2777
2789
عنوان

دوستان کسی اینجا هست ماما با۰شه؟؟

143 بازدید | 26 پست

سلام دوستان اول از همه ببخشید بی پرده موضوع رو بیان کردم چون مهمه برام‌....شرمنده واقعا🙏🙏

چون من کار شوهرم طوریه که دوهفته نیست یه سوال دارم

من31‌مرداد عادت ماهیانه شدم شوهرم که اومد ۱۰ ام و ۱۱ ام شهریور باهاش رابطه داشتم باکاندوم که ۱۲ ام کلا رفت نبود پیشم تو شهریور۲۷ ام پریود شدم یعنی ۴روز زودتر بعد شوهرم روز۵مهر اومد درواقع دوروز بود پاک شده بودم همون روزیعنی ۵ام بدون کاندوم رابطه داشتم که اخرماه منتظر پریودیم بودم ولی پریود نشدم رفتم آزمایش دادم دیدم باردارم برای سونوی پنج هفته که رفتم سونوگرافی سن جنین رو ۳روز زودتر از پریودیم گفت مثلا باید۵هفته و ۲روز میبودم گفت ۵هفته و پنج روز برای سونو nt که رفتم باز عقب تر ا‌ومد یعنی سنش شد ۵روز قبل از پریودم حالا عزیزم این معنیش اینه من قبل پریودیم حامله بودم؟؟؟ منظورم اینه شهریور لقاح صورت گرفته یا مهر ماه

آخه این بارداریمم ناخواسته بود میخوام بدونم اگه شهریور بارداری صورت گرفته لولمو چون شهریور باکاندوم بود ببندم دیگه

ممنون میشم جواب بدین عزیزم❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام این پریودی کوتاه مدتدر حد لکه بینی نبود ؟؟

عه سلام از دیشب تا حالا دنبال شما هستم 😅

من باردارم و چند روزی میشه که یه ترشحی داشتم که بغل پاهام له کرده اینقدر سوزونده که پوستم جم شده خیلی بد شده 

قرص خوردم ترشح قطع شد ولی کنار پاهام همچنان میسوزه پماد زینک هم زدم بی فایده.با صابون هم میشورم بی فایده 

کاش میشد عکس بفرستم ببینی چقدر بد شده