2777
2789
عنوان

حمام نوزاد کی بلده یادم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 32 پست
سلام  گلی بچه رو میتونی بین دوتا پات نگه داری یا کف دستتو بزاری رو سینش انگشتات به بقلش محکم ب ...

توخونه باید حمام کنم

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط تو حموم بلدم می‌شینم رو چهار پایه بغلش میکنم لیف میزنم آبش میکشم دوش بالا رو استفاده میکنم 

از این کلاه فوم مخصوص حمام بچه بخر خیلی راحته من واسه دخترم وپسرم هردو استفاده میکنم کف نمیره تو صورتشون

تنهایی که نمیتونی یه نفر باید کنارت باشه که برات اب بریزه نی نی رو بشوری....بعدشم الان شبه ...نوزادو ...

فردا صبح همسرم هست

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما

اصلا نترس خیلی راحت 

فقط به سر بچه که رسیدی خیلی احتیاط کن 

شامپو یه نخود بزن یهو کف نکنه رو صورتش بخوای زیاد اب بریزی 

خیلی کم و یواش و با احتیاط برا بار اول 

نمیخواد خیلی بسابیش 

به ۴۰ که رسید خیلی راحت میتونی تمیز بشوریظ اما الان احتیاط کن حوله هم بزار کنار دستت حمومش تموم شد سریع حوله بگیر دورش

توخونه فرش خیس نمیشه ؟ 

بچه رو  بگیر و بشور و شوهرت آب بریزه 

یا شوهرت محکم نگهش داره تو سرشو شامپو کن و آب بریز و بشور با کمک 

توکل به خدا ترستو بریز دور سوره حمد براش بخون هیچی نمیشه گلم 

توی وانش یه پارچه تمیز پهن  کن بزار تو وان اول سر کوچولشوبشورشامپو به دستت بزن یه کم بعد سرشو اروم ماساژ بده ابم یه جور بریز که از پشت سرش بره و رو صورتش نیاد وقتی شستیش کم کم اب بریز روش سرش بالا تر بیار بعد بدن کوچولوشو بشور با شوهرت بشور اوایلا یه کم سخته بعد میتونی بزاری رو پات حمومش کنی وقتی هوا گرمتر شد من اینجوری میشتم بچمو زود  به زودم نشور چون هوا سرده گلم زیادم لیف نکش فر شته کوچولورو  همینطوریشم مثل ماهن  خدا نگهش داره واست

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢

اها راستی یادم رفت 

به سر بچه رسیدی خواستی بشوریش بعد شامپو دستات رو مثل سایه بان بگیر رو پیشونی که که اب رو صورتش نره حالت خفگی بهش دست بده اب از بغل دستت رد بشه خیلی حواست به حالت چهرش باشه مراقب باش 

و دیگه هیچ نکته خاصی نداره گلی

اگه هم میخوای با دست بچه رو بگیری جوری بگیر که سرش رو به پایین باشه زمین نگاه کنه 

اره مامان منم اینکارو میکرد ابو یه دفعه میریخت رو سر بچم میگفت اگه یواش بریزی بچه خفه میشه  

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢