2777
2789
یعنی میتونم لوازمایی که سیحه شده رو بگیرم. 

منظورت لوازمیه که مال جهیزیه ت بوده؟ بله می تونی. کلا ایشون بخواد طلاق بده هم مهریه رو باید بده هم نفقه رو تا روز اخر. وسایل جهیزیه هم که گویا یه لیست ازش دارین و بدون دردسر می تونید بیارید.

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنیاگه برم دادگاه به من رآی نمیده. حتی اگه بگم خودش منو برده خونه مادرم

فکر نمیکنم تو دادگاه گردن بگیره خودش برده مخصوصا اینکه متاسفانه قوانین و دادگاههای ما همه به نفع زوج هست و به زن ارزشی قائل نیستن و حق چندانی نداره

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
در هر صورت بهت مهریه تعلق میگیره اما نفقه اگه خونه خودت نباشی نه تعلق نمی گیره اما شوهرت اگه درخواست ...

هر چی داره مال مامانشه.ففط ماشینش مال خودشه. خونه ای هم که میشینیم مال مامانشه

منظورت لوازمیه که مال جهیزیه ت بوده؟ بله می تونی. کلا ایشون بخواد طلاق بده هم مهریه رو باید بده هم ن ...

آره حتی لوازمایی که اونا گرفتن مثل یخچال و کاز و سرویس چوب و اینا که توی سیحه نوشته شده رو هم میتونم بگیرم؟ 

هر چی داره مال مامانشه.ففط ماشینش مال خودشه. خونه ای هم که میشینیم مال مامانشه

ماشینش رو هم میتونی عوض مهرت برداری تو نرو خونه مادرت اگه خواست زور کنه زنگ بزن ۱۲۳ اورژانس اجتماعی یا هم پلیس بیان صورتجلسه کنن تا شوهرت نتونه کاری کنه

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭