2777
2789

پیاده رو ما عرضش زیاده...ماهمیشه گوشه خیابون جلوی

در خونمون زباله هارو میذاریم

چند وقته یکی زباله هارو توی جدول می‌ذاره...جایی که حتی شهرداری

هم دید نداره....به دفعه هم گربه پاره کرده بود🤐پوشک و...🤢

خیییییلی بی فرهنگیه😤😠

به یه نفرشک داریم...اما مطمئن نیستیم...اخه اون فقط بچه کوچیکه داره

چیکار باید کنیم؟یعنی شهرداری اخطار میده؟🤔

چرا بهشون نمیگین؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بهشون بگید بابا

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشبم همین تصمیم داشتیم.اما خونه نبودن جواب ندادن بعدشم ندیدیم که خودشون بذارن

حتما بگو با زبون خوش کارشون زشتع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

والا یه بار من اشغالامون رو گذاشتم پیش اشغالای همسایه خودشم یه بار ها وگرنه اصلا این کارارو نمیکنم همچین پرت کرده بود وسط کوچه توام میخوای این کارو کن پرت کن وسط کوچه   

برو بهشون تذکر بده 

دفعه دیگه هم اینکارو کردن زباله رو پرت کن تو حیاطشون 

بد نیس آدم یکم فرهنگ داشته باشه 😤😤😤😤

🌼𖢆 در مقابل سختی‌ها سر خم نکنید𖢆 ^^تاجتان خواهد افتاد•👑💛✨•

عزیزم یه کاغذ روش بنویس دوست عزیز لطفا آشغالتونو اینجا نریزید و جای دیگه بزار آخه همسایه ماهم همین کارو کرد دیگه طرف نزاشت براش

خدا نکنه کسی خوب بودنت رو به حساب خر بودنت بزاره....🤦🤦🤦