2777
2789
عنوان

درمان گوش درد

167 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها ديشب براي گوش دردم يه تجربه كسب كردم😁 ميخوام به اشتراك بزارم😎

ك اگه خودتون يا بچه هاتون در گيرش شديد زود مشكلتون حل بشه.

مغز هسته هلو رو خورد كنيد (هسته هلو رو مغز داخلش كه نرم هست و خارج كنيد بزاريد خشك بشه كه هر وقت خواستيد هميشه تو خونه باشه)با توتون سيگار قاطي كنيد دوباره لول كنيد با دهانتون دودشو بكشيد(دود و قورت نديد) بعد تو گوش بيمار اروم فوت كنيد دستتونم بزاريد روي گوش بيمار ك دود بمونه چند بار اين كارو بكنيد تا سيگار تموم بشه

ميدونم سيگار خوب نيست ميدونم ممكنه فكر كنيد ضرر داره واسه بچه يا ممكنه حرفاي ديگه بهم بزنيد اما از بس خودم چند روز اذيت شدم و با يه بار انجام دادن گوش و سر و حلقم عفونتش خوب شد و دردم اروم شد 

گفتم اشكال نداره شايد يكي امتحانش كرد و مشكلش حل شد🙂

در ضمن اين كاريه كه قديميا انجام ميدادن واسه بچهاشون چيزي نيست ك بترسيد

عزیزم هر دودی مضره و عوارض خودشو داره دکتر فرامرزی متخصص گوش و حلق و بینی میگفت نابود ترین کار دادن هر نوع دودی به گوشه خیلی عواقب داره و به معز اسیب میزنع. گوش درد از عفونته باید پزشک انتی بیوتیک تزریق کنه

روانشناسی کودک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکی سیگار کشیده باشه و بعد سوار تاکسی بشه بوش بیاد برام توی دلم فحش میدم دست خودم نیست 😅😅😅&nbs ...

گوش درد ديگهههه

حالا جالبه بوي سيگار نميده ي بوي ديگه ميده ك حتما ب خاطر هسته هلو هست