2777
2789

17 سالمه هر جا میرم میگن چطوری عمو  

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳۰ سالمه به ۱۸ میخورم  

جنوبی ام    سبزه شیرین   خونگرمم  چاله گونه هم دارم محشره   عاشق شوهرم ودخترام کی گفته آقایون تو خونه باید بشینن وحتی آبم میخوان خانوم خونه باید براشون بیاره یه زحمت بخودشون نمیدن آبم بخورن   شوهر من انقد با گوشی من بازی میکنه تا شارژ گوشیو تموم کنه بعد میگه بیا گوشیتو بزن شارژ اون لحظه میخوام کَلَشو بکَنم  

۲۳ میگن

۱۹😂

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
والا از ۲۰تا ۲۸ مگه آدم فرق میکنه؟ نداشتن اضافه وزن و کم بودن آرایش و نداشتن رنگ‌مو سن رو مناسب نشو ...

کلا اینا رو ندارم 

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟
۲۷ همون ۲۷ میخوره بنظرم

لایک بهت که واقعیت و میگی

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
وقتی به سن من برسی دیگه نمی گی متاسفانه    

الان تو این سن واقعا نیاز دارم‌بزرگ تر بنظر برسم یبار بادوستم رفته بودیم دکتر تو مطب یه پسره اومد گفت مهدکودکه اینجا؟

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
۳۰ سالمه  چهرم ۳۰ میخوره صدام ۱۵  رفتارم۱۰ عقلم۵ قوت غالبمم شیره

تو روحت قوتت عالی بوود😂😂😂😂

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟