2777
2789

کسی که قراره باهاش ازدواج کنم خانوادش میگن پدربزرگمون چهار ماه پیش فوت شده الان زوده هنوز مشکیشونو در نیوردن

واقعا درسته؟؟؟

شما هم همچین رسمی دارین؟؟

میگم اخه از کجا معلوم دوباره خداااایی نکرده کسی فوت نکنه اونم تو این اوضاع از طرفی اخه ما که جشن نداریم مهمونم حتی نداریم قراره محضری باشه

واقعا درک من پایینه؟ یا همه انقدر. رعایت میکنن؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارن سخت میگیرن جانم

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

ماکه  عد  محضری  موردی  نداره فقط  بدون  ساز  چیزی باشه 

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

من مادرم ک فوت شد بعد چهار ماه نامزدی محضری کردیم بعد یک سال عقد

پدربزرگ و مادربزرگ ک دورن

البته شاید اون ها میخواهن همه رو دعوت کنن محضر بخاطر همین میگن بعد ک همه باشن

ولی ب هر حال ن زود نیس میتونن

خب حق بده یکم،  بنده خدا تازه 4 ماه فوت کرده آدم کوچکی نبوده که،  حالا نوش عقد کنه،  تا سالش که چیزی نمونده، صبر کن 

دو چیز معرف شماست؛ صبرتون وقتی هیچی ندارید. منش و رفتارتون وقتی همه چیز دارید. " 

من چند روز دیگه نامزدیمه اگه خدا بخواد.مادر نامزدم فوت شدن برای همین عقد و تا سالش صبر میکنیم

یعنی میشه منم تا چند وقت دیگه مامان یه دختر یا پسر سالم بشم؟یعنی میشه سلامتیم بهم برگرده.بیشتر از یک ساله مریضم.باعث شد کلیه ام کوچیک بشه.از طرفی اندرومتریوز دارم.سنمم کم نیست.از طرفی نگران کلیه مم از طرفی نگران این یکی مریضی.خیلی عامیانه توضیح دادم.میشه برای دل داغونم دعا کنین؟قدر سلامتیو الان میفهمم.از طرفی ارزومه مامان بشم.از یه طرف مریضی خودم و سختی هایی که به همسرم میدم.خدایا من شرمنده ام 😔