2777
2789
عنوان

فک کنم کرونا گرفتم😭😭😭

105 بازدید | 13 پست

ی دو روز گلوم درد بود بعد آلام گلوم درد نیس اصلا فقط حس بویایی و چشاییم خیلی کم شده پیشونیم هم درد میکنه هر کی تجربه داره بیاد بگه چیکار کنم 😭😭😭

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 

فقط استراحت مایعات ودم کردنی آویشن 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

بدو برو اب نمک قرقره کن و بزن تو دماغت کامل بره پایین فقطاب جوشیده سرد شده باشه بهتره

نمکشم خیلی کم باشه ن جوری ک اسیب ببینی

بدو برو هر وقت من اینجوری شدم اینکارو کردم خیلی بهتر شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با بدن درد شدید و تب علائمم شروع شد 

زندگی عرصه یکتای هنرمندی ماست... هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود. صحنه پیوسته بجاست .خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد..❤

فقط مایعات و آبمیوه طبیعی 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بدو برو اب نمک قرقره کن و بزن تو دماغت کامل بره پایین فقطاب جوشیده سرد شده باشه بهتره نمکشم خیلی کم ...

وای دیشب زدم تو دماغم نمکش زیاد بود اصلا وحشتناک حالم بد شد حالا میرم میزنم ممنون از لطفت 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 
من با بدن درد شدید و تب علائمم شروع شد 

من تب ندارم فعلا دعا کنید زود خوب شم بچه کوچیک دارم دست تنها هستم همش نگران بچمم 

وای دیشب زدم تو دماغم نمکش زیاد بود اصلا وحشتناک حالم بد شد حالا میرم میزنم ممنون از لطفت 

کم بزن 

سرم اب نمک از داروخانه بگیر خیلی خوبه اذیتم نمیشی حالتم خوب نمیشه هشت تومن ده تومن اینا هم هست

کم بزن  سرم اب نمک از داروخانه بگیر خیلی خوبه اذیتم نمیشی حالتم خوب نمیشه هشت تومن ده تومن این ...

آها ممنون اونم خوبه بعد از دماغم بره پایین یا بریزم بیرون؟ 

من تب ندارم فعلا دعا کنید زود خوب شم بچه کوچیک دارم دست تنها هستم همش نگران بچمم 

انشالله که کرونا نباشه.و زود خوب بشی بیشتر مایعات مصرف کن دمنوش آویشنم خیلی خوبه 

زندگی عرصه یکتای هنرمندی ماست... هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود. صحنه پیوسته بجاست .خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد..❤
انشالله که کرونا نباشه.و زود خوب بشی بیشتر مایعات مصرف کن دمنوش آویشنم خیلی خوبه 

ممنون ایشالا