2777
2789
عنوان

بچه ای ک دائم گریه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 31 پست

وااای از گریه بچه نگو،دختر من تا دو سالگیش فقط گریه میکرد،بچه بود همش تو بغلم بود زمین میزاشتم گریه میکرد،خونم ب گند کشیده شده بود از بس نمیتونستم کار خونه رو بکنم،خستم کرده بود،الان بچه ای میبینم استرس میگیرم از بس اذیتم کرده

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چقدر بزرگتر بشه بهتر میشه اکثر بچه ها تو این سن همینطورند چون هم مهر مادری میخوان و نمیتونند را ...

اشتباه نکن چون عادت بغل کردن زیاد با بزرگ شدن بچه تغییر نمیکنه وقت و بی وقت بغل میخواد تازه وقتی بزرگتر بشن و سنگینتر میشن خیلی سختتر میشه...

با سندروم دیس گرافی دست و پنجه نرم میکنم سعی میکنم درست بنویسم اگه غلط املایی دیدین ممنون میشم بهم بگین⁦❤️⁩

آغوشتو از بچه ات محروم نکن 

بهت احتیاج داره

این صحبتهارو پزشک به من گفت

گفت اینکه میگن بغلی میشه و ... اصلا درست نیست 

اخه بچه شش ماهه فقط با بو عطر تنت بیشتر آروم میشه

ظهرها ببرش بیرون که خلوته و کسی نیست

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
تا اونجایی که میتونی تنهاش نذار وقتی خوابه کاراتو انجام بده. من از یه روانشناس کودک شنیدم که توی این ...

حرف شما کاملا درست و علمیه. متاسفانه توی این سایت یه سری باورهای سنتی و غیرعلمی وجود داره که خیلی هم برای بچه ها اسیب رسانه.... به نظرم هر مادر پدری باید به خودش زحمت بده  یه کتاب ساده ی روانشناسی کودک بخونه اقلا. نمی دونم چرا اینکار رو نمی کنن....

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
با روروئک میاد دنبالم پامو می‌چسبه منم دلم میسوزه بغلش میکنم. 

خوب دیگه خودت گفتی 

یکم دلسوزیتو کمتر کن تا به زمین عادت کنه

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
اشتباه نکن چون عادت بغل کردن زیاد با بزرگ شدن بچه تغییر نمیکنه وقت و بی وقت بغل میخواد تازه وقتی بزر ...

بچه من ۴ سالشه و الان مستقله و داخل اتاقش میخوابه

هر سنی مدیریت میخواد

با مدیریت آگاهانه و تربیت صحیح درست میشه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

تا دلتون بخواد اسباب بازی و جغجغه و... داره

اصلا فقط دوس داره بیاد بغلم یا نگاهش کنم

یه دفعه خواستم عادتشو از سرش بندازم مثلا

اینقدر تو 2 یا 3 دقیقه گریه کرد به هق هق افتاد

از خودم بدم اومد اصلا

کار خونه ک اصلا نمیرسم

دارم افسرده میشم از دستش

استارتر 

از روانشناس یا پزشک اطفال یا کتابهای روانشناسی کودک  مطالعه کنی تاکیید دارند شش ماهگی باید بهش توجه کرد

هر کاری مستقلی سنی داره

ببین من پسرم تا دوسالگی آویزون من بد همه جا  حتی دستشویی بچه سومم بود  آشپزی یه دستی جارو کردن یه دستی ظرف شستن میشوندمش روی سینک

ولی لز شیر که گرفتمش کاملا مستقل شد 

الان لباس میموشم میرم بیرون بای بای میکنه فقط  توی روز التماسش میکنم بیا بغلم نمیاد که😂😂

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)