2777
2789

همیشه صبحا ساعت۱۰ونیم بلند میشد ی تخم مرغ اب پز یا نون پنیری چیزی میخورد دیشب ک خوابید شیر شیشه بهش ندادم دیگ خیللللی اب میخورد گفتم اذیت میشه 

بعد صبح تا۱۲بیدار نشد فقط من بلتدش کردم تو همون حاش لگن گذاشتم ک جیش کنه بعد دوباره خوابید شوهرم بیدارش کرد دید بجه بی حال فقط ی لیوان اب تورد دستاش یخ زده بود سرش عرق کرده بود 

تند تندم اب میخوره بردیم دکتر ک متخصص رفته بود مجبورا بهش یکم شیرینی و اینا دادیم حالش بهتر شده الان ولی خیلی اب میخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متخصص رفته باشه برو آزمایشگاه بگو سریع ی تست قند بگیرن خوب 

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

شاید سرما خورده

تب نداره ؟

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

شیرینی بهش نده یه چیزی مثل نونو اینا بهش بده شیرینی بدی قندش لحظه ای میره بالا و دوباره افت میکنه بدحال میشه

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃