2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تخمک‌کشی کردم اگر کسی از اون‌مرحله سوال داره بپرسه

تخمک کشی روز چندم موعد انجام میدن..

درد داره..

میترسم لال بشم نتیجه نگیرم ..

همه راها را رفتم امید به خدا

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
سلام خوبی عزیزم میخواستم بدونم اگه اندومترنازک باشه چه اتفاقی میفته ایاانتقال صورت میگیره یاخیر؟

نه معمولا انتقال نمیدن چون میگن یا جنین لانه گزینی نمیکنه یااکه هم بکنه احتمال سقطش زیاده

باور دارم که خدا همه ی غیر ممکن های مرا ممکن می کند...به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود به امید خدا      
من شنیدم بادارومشکل اندومتررفع میشه

آره خب برای ضخیم شدنش از رور دوم پریود من خودم هم استرادیول خوردم از روز دوازدهم هم یعنی قبل انتقالم امپول پروژسترون اضافه شد

باور دارم که خدا همه ی غیر ممکن های مرا ممکن می کند...به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود به امید خدا      
آره خب برای ضخیم شدنش از رور دوم پریود من خودم هم استرادیول خوردم از روز دوازدهم هم یعنی قبل انتقالم ...

ولی اگه ضخامت اندومتر به اون چیزی که میخوان نرسه سیکلت رو کنسل میکنن تا دوره بعدی