2777
2789

من پنجاه ملیون وام گرفتم ماهی یک ملیون دویست هفتاد سه سالشو پرداخت کردم دوسال مونده الان بخوام تسویه کنم چقدر باید پس بدم سودش هم ۱۸درصده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا همین وام و دارم قسطش کمرمونو خم کرده وای الحمدلله خیلی کمکمون کرد

مال ما تقریبا دو سال و خورده ای مونده

لعنتی ۵۰تومن دادن اما ۷۶ تومن باید پس بدی بعد میگن ۱۸درصده

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

فک نمیکنم تخفیف بدن.مثل مدرسه تکلیف انجام نمیدادی جریمه بودی انجام میدادی وظیفت بود

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

چقدر خوب از‌کجا گرفتی وام چیه منم دنبال وامم من بیست میلیون یک میلیون میدم.تخفیف بستگی داره از کجا کرفتی بانکا تخفیف میدن ولی شرکتا فکر نکنم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
چقدر خوب از‌کجا گرفتی وام چیه منم دنبال وامم من بیست میلیون یک میلیون میدم.تخفیف بستگی داره از کجا ک ...

چقدر زیاد ما واسه وام ۳۰تومنی ۷۶۰میدیم

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀
چقدر زیاد ما واسه وام ۳۰تومنی ۷۶۰میدیم

این وام شماها از کجا میگیرید وام چی میکیرید ما پیر شدیم با این قسط

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
این وام شماها از کجا میگیرید وام چی میکیرید ما پیر شدیم با این قسط

بانک مهر اقتصاد ...وام ماشین

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀
بانک مهر اقتصاد ...وام ماشین

شرابطش چیه چقدر باید حساب داشته باشی ضامن چی

۳تا ضامن بردیم....چیزیم تو حساب نداشتیم

اقساطتون چن ماه س؟

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹