2777
2789
عنوان

عاشق یه بی لیاقت

235 بازدید | 18 پست

میدونم بی لیاقته میدونم هیچیمون بهم نمیخوره 

میدونم میتونه تا چه اندزه کثیف باشه میدونم 

ولی نمیتونم با خودم کنار بیام که دوسش نداشته باشم حتی میدونم ک بعد پنج سال دیگ براش اهمیتی ندارم میدونم و دیدم ک تو بیوش اول اسم یکی دیگه رو زده ولی چرا نمی تونم بیخیال شم .

هرچی اون بهم بی مهری کرده من بیشتر دلبستش شدم منی از چیزی کم ندارم منی ک خودش باورش نمیشد باهاش باشم منی که از هر لحاظ ازش سر بودم نمیتونم هیچ جوره با خودم کنار بیارم هر چی باعقلم دلیل و منطق میارم باز دلم خمه رو پس میزنه 

چشام دائم گریونه ،خانوادم عاصی شدن

الان همتون میگید ولش کن ادم بهتری قسمتت میشه ولی من هر کی اومد حتی بهتر از اون ،نتونستم فراموش کنم میگم ازدواج کنم شاید یادم بره باز میگم اگه نرفت چی یکی دیگه رو بدبخت کنم...😔دلم انقد پره ک میخواستم فقط درد دلمو ب یکی بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا درکت میکنم چون همچین شرایطی رو گذراندم ولی الان میگم خداروشکر که نشد خداروشکر که بی محلی کرد و واقعا من چه فکری میکردم و فقط به حماقت خودم میخندم...فقط زمان باید بگذره و با خودت کنار بیایی 

یک مرد واقعی همانطوری با همسرش رفتار میکند که میخواهد مرد دیگری با دخترش رفتار کند......
زمان داره نابودم میکنه از زندگی افتادم

من یک ماه ۶ کیلو کم کردم هر فیلم و تعریف و هی چی بود من فقط اونو انگار میدیدم و گریه و گریه .....کلا بک گراند ذهنم بود و بقیه اتفاقات زندگیم کنار اون میوفتاد..کاملا میفهمم چی میگی اگه بتونی ردش کنی و از پسش بر بیایی مطمئنم چند وقت دیگه  هر شب موقع خواب مثل من خداروشکر میکنی که نشد 

یک مرد واقعی همانطوری با همسرش رفتار میکند که میخواهد مرد دیگری با دخترش رفتار کند......

نمیگم خوب شدم غمش مثل یه سوراخ تو قلبم هست گاهی فکر میکنم اندازه یه سکه روی قلبم سوراخه واسش جیگرم سوخته واسش هنوزم ناراحتم هنوزم اگه بهش فکر کنم بعد از ۱۵ سال اشکم بند نمیاد اما بهش فکر نمیکنم تا میاد تو ذهنم میگم خداروشکر که از شرش راحت شدم و فکرم  رو منحرف میکنم

نمیگم خوب شدم غمش مثل یه سوراخ تو قلبم هست گاهی فکر میکنم اندازه یه سکه روی قلبم سوراخه واسش جیگرم س ...

😔عاخی 

بدتر اینکه هیشکی درکت نمیکنه همه میگن بیخیالش شو واقعا عاشق چیش شدی چی داره اصلا یذره درکت نمیکنن😔

اون موقع فکر میکردم اگه آه بکشم از دهنم آتیش میاد انقدر که جیگرم سوخته بود اینا رو بهت میگم که بدونی چقد حالم بد بود و درکت میکنم ولی تونستم به خاطر خودم چون من ارزش و لیاقتم خورد شدن و تحقیر نبود لیاقتم عشق و ارامش بود