2777
2789
عنوان

چالش😋

128 بازدید | 15 پست

خجالت اورترین لحظه در دوران دبیرستانتون چی بودع؟🤪😜

کسی از رفتن ما ترسی نداره ما حتی رفیق صمیمیمون هم رفیق صمیمی داره:)  .کاش انقدر علم پیشرفت کنه تا ژن وفاداری سگ رو به آدم‌ها پیوند بزنیم ..✌🙂...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راهنمایی رو می گم یه بار تو راهرو مدرسه مون نشسته بودم پاهامو دراز کرده بودم مدیر مون اومد دید منو چشم هاش چهار تا شد بعد خواستم بلند بشم سه بار افتادم رو خانم مون 😐😐😐

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
پریود شدم لباسمم ب خاک رف😓

شتتت😂منم همینطور

کسی از رفتن ما ترسی نداره ما حتی رفیق صمیمیمون هم رفیق صمیمی داره:)  .کاش انقدر علم پیشرفت کنه تا ژن وفاداری سگ رو به آدم‌ها پیوند بزنیم ..✌🙂...

با اکیپمون رفتیم بوفه رو بزنیم مستخدم مدرسه فهمید...

فرداش ما خودمون رفتیم پیش ناظم مدرسه طلبکار بودیم ک چرا خانوم x ب ما خوراکی نمیده؟ 😂 

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

از مدرسه رفتم بیرون فهمیدن

باز من از مدرسه تو شلوغی مدرسه رفتم بیرون هیچ کدوم شون نفهمیدن دمشون گرم با اون مغز هاشون🤣🤣🤣🤣

البته دو بار از مدرسه رفتم بیرون هیچ کس نفهمید 😐😐😐😐

حالا خوبه انتظامات همون جا بود ها از بس مشنگ بودن 🤣🤣🤣

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

یه بار معلم مون وسط کلاس کله پا شد یه دور چرخید 😆😆😆😆

همه رفتن کمک خانوم من نشسته بودم سر جام بلند بلند به خانوم مون می خندیدم آخر سر منو از تو کلاس پرت کرد بیرون آنقدر تو راهرو به خانوم مون خندیدم که از خجالت قرمز کرده بود مجبور بود منو بیاره کلاس خلاصه تا یه ساعت داشتم می خندیدم خاک تو سرم 🤕🤕🤕

باز من از مدرسه تو شلوغی مدرسه رفتم بیرون هیچ کدوم شون نفهمیدن دمشون گرم با اون مغز هاشون🤣🤣🤣🤣 ا ...

من بیرون کلاس داشتم نمزاشتن برم خودم رفتم بعد از اینکه از در رفتم بیرون ناظم مون فهمید اومد حتی گوشیمم پیدا کرد

یادش بخیر سال ۹۲ ۷ سال گذشتش

خانمی ۲۶ ساله       عاشق شغلمم   خیلی کمک کردن و تبادل نظر کردن را دوست دارم

یه بار هم مگس رفته بود تو دماغ ام پا شدم جلو همه فینگ کردم تا از دماغ ام بیاد بیرون بازم بگم؟ 🤕🤕🤕

نکنید یا آبروی من این چنین 🤕🤕