2777
2789
عنوان

A31 بخرم یا not8poro

172 بازدید | 14 پست

بچه ها بعد مدتا میخام گوشیمو عوض کنم هرکدومو استفاده کردین بگین کدومو بخرم ک سالها استفاده کنم چون تند تند عوض نمیکنم😶

با اینکه داستان منو بد نوشتی ولی تو خدای خوب منی🖤🙂

من a11خریدم 

یه دی ماهی❄❄🌬 فقط خدا ❤فقط خدا عشق منه،دلم واسه اون میزنه،من خوشبختی رو دارم،فقط خدا عشق منه یه نگاش عمره منه،با بودنش حس میکنم دنیارو دارم،بازم چشای من سوگو ماتم میگیره،دل من بدون تو آروم و آروم میگیره!همون طور که بی تو مرد آمده ام به سمت پذیرا باش مرا دوباره صفا ده قلبم را عشق فقط تویی خداااااااااااااااا!  😘😘  درحال حفظ قرآن به امید حافظ قرآن شدن😍😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزيزم 

اگر واست ماركشون مهم نيست

شيائومي بخر 

اخه رمش شش هست و دوربين ٤٨

اما سامسونك رمش ٤ هست و دوربين ٢٥

فرقش فقط همينه

انتخاب با خودت

بعدم اين مدل شيائومي كه گفتيد بعنوان مدل برتر شناخته شده تو شيائومي 

فقط خواستي بخري حتما رم ٦ بخر اخه رم ٤ هم داره

تو اينش دقت كن 

شیائومی و تعریف میکنن ولی میگن چن ماه دیگه زود خراب میشه

من الان دختر داييم ٢ ساله همين مدلي كه شما ميگيد رو داره اخ نگفته

من تبليغ نميكنمااا اخه خودم ايفون دارم

طبق تجربه گفتم

ببين من واسه مامانم و شوهرم ميخواستم گوشي بگيرم خيلييييي تحقيق كردم تا همين يك هفته پيش خريديم 

اگر ميتوني بيشتر رو پولت بذاري توصيه ميكنم

گوشي هواويي Y9s بخري 6.300 هست قيمتشً عاليه مامانم از اين مدل خريد 

دوربين جلوش متحركه مياد بيرون ، و زماني كه گوشي از دستت بيوفته خودش اتومات ميره داخل، همه مشخصاتشم با شيائومي كه گفتي يكيه... فقط حافظه ١٢٨ هست از نظر كيفيت گوشي هواويي هم خيلي خوبه شوهرم الان ٣ ساله داره اخ نگفته گوشيه بخداااا نو نو هست فقط گفتم مدلش قديمي شده عوضش كرديم 

البته رم ٦ حافظه ١٢٨ مدلي كه گفتي رو پايه ٧ تومنه

مرسی باران هواوی ام تعریف میکنن ولی من عادت بدی دارم مثلا خجالت میکشم یکی پرسید گوشیت چیه بگم هواوی

با اینکه داستان منو بد نوشتی ولی تو خدای خوب منی🖤🙂