2777
2789
عنوان

حالم بده فکرای بد میاد تو سرم🙄

454 بازدید | 50 پست

خواب دیدم‌دارم با دوس دختر شوهرم حرف میزنم جلو‌خود شوهرم.

از پرسیدم‌چندبار باهم بودین گفت۸بار بعدش که شوهرم رفت ازش بازم پرسیدم از کی باهم بودین گفت ماقبلا دوس بودیم الان بیشتر ۱۰۰بار باهم بودیم حالم بده

بیشتر خوابام هم درست در میاد چیکار کنم تا حالاهم‌چیزی از شوهرم نه دیدم نه شنیدم

میخوام صبح بیدار شد بگم به جون۲تا بچه هام فقط یبار خیانت ببینم یه روز نمیمونم پیشت

چون واقعا نمیمونم متنفرم

۵سال عروسی کردیم

خواب بوده بیخیال 

Zaheram paris,batenam hiroshima😑fereshteh ham k bashi baz kasi peyda mishe az sedaye bal zadanet khoshesh nemiyad.زندگی روخیلی جدی نگیرته تهش هیچ کس ازش زنده بیرون نمیاد.عکس پروفم خودمم باورش باخودتون😒شنیدین که میگن زیباترین چشمهابیشترین اشک هاروریختن منم یه چشم رنگی ام که میگن چشماش سگ داره 😏اماهمین چشماجزاشک به خودش چیزی ندیده😑😑😑تایکسال پیش آدمایی بودن که براشون میمردم الان نصف همون آدمابرام مردن.یه افسرده ی به تمام معنام آرزویی جزتنهابودن ندارم.خسته ازفردای شکل دیروزم دلتنگ خوشیای نداشتمم .مریض سرطانی داریم امضامودیدین ممنون میشم صلوات بفرستین🙇‍♀️درضمن آقایون درخواست ندن لطفاااااااااااا😑😑😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوابای واضحی میبینید من تو خواب فقط درحال فرار از دست دشمنای فرضی ام

باز خوبه تو فرار ميكني 

من پرت ميشم تو چاه همچين ار خواب ميپرم كه ده دقيقه تپش قلب دارم😂

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
اخه بیشتر موقع ها درست در میاد خوابم    

موج منفی روازخودت دورکن 

Zaheram paris,batenam hiroshima😑fereshteh ham k bashi baz kasi peyda mishe az sedaye bal zadanet khoshesh nemiyad.زندگی روخیلی جدی نگیرته تهش هیچ کس ازش زنده بیرون نمیاد.عکس پروفم خودمم باورش باخودتون😒شنیدین که میگن زیباترین چشمهابیشترین اشک هاروریختن منم یه چشم رنگی ام که میگن چشماش سگ داره 😏اماهمین چشماجزاشک به خودش چیزی ندیده😑😑😑تایکسال پیش آدمایی بودن که براشون میمردم الان نصف همون آدمابرام مردن.یه افسرده ی به تمام معنام آرزویی جزتنهابودن ندارم.خسته ازفردای شکل دیروزم دلتنگ خوشیای نداشتمم .مریض سرطانی داریم امضامودیدین ممنون میشم صلوات بفرستین🙇‍♀️درضمن آقایون درخواست ندن لطفاااااااااااا😑😑😑
باز خوبه تو فرار ميكني  من پرت ميشم تو چاه همچين ار خواب ميپرم كه ده دقيقه تپش قلب دارم😂

نه من خداروشکر وقتی دارم فرار میکنم یدونه اسلحه هم دارم واسه دفاع از خودم 

فقط نمیدونم چرا هیچ باهاش شلیک نمیکنم

مخم تو خواب خنگ میشه

{ خانم هستم }