2777
2789
عنوان

ال دی زیاد خوردم

1971 بازدید | 33 پست

سلام دوستان من دیشب که میخواستم قرص ال دیمو بخورم حواسم نبود روز هارو قاطی کردم فک کردم یه شب نخوردم دوتا خوردم امشب که دیدم،دیدم درست بوده حالا نمیدونم امشب بخورم نخورم چیکار کنم

آی آدم ها که بر ساحل نشسته شاد و خندانیدیک نفر در آب دارد می سپارد جان یک نفر دارد که دست و پای دائم می زند روی این دریای تند و تیره و سنگین که می دانید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا مرگ مغزی 

منم میخوام نخورم

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
نخور. باور کن تو بیمارستان مامانم اینا اینقدر زن جوون براشون میاد دور از جونت از ال دی مرگ مغزی شدن. ...

یعنی چندتا خوردن که اوردوز کردن؟

آی آدم ها که بر ساحل نشسته شاد و خندانیدیک نفر در آب دارد می سپارد جان یک نفر دارد که دست و پای دائم می زند روی این دریای تند و تیره و سنگین که می دانید
من یبار ۸ تا خوردم اورژانسی وای انقد حالم بد شد که نگو 

ای بابا دختر پس اچ دی برای چی گذاشتن

دیگه ال دی دم دستم بود سریع خوردم😕

از وقتی ال دی خوردم اینقد چاق شدم اما استرسش لامصب نمیزاره هیچ کار دیگه ای بکنم

یا خدا مرگ مغزی  منم میخوام نخورم

منم میخوام اما استرسشو چه کنم

منم میخوام اما استرسشو چه کنم

خدا خودش به داد زنا برسه 

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
چرا از کان*** دم استفاده نمیکنید ال دی خیلی ضرر داره

اره میدونم ضرر داره اما من از هرچی استفاده کنم بازم دم پریودم سکته میکنم و برمیگردم بازم با ال دی خیالم راحته نمیگم بچه دوست ندارم اما اصلا موقعیتش جور نیست اوضاع مالی خرابه

خدا خودش به داد زنا برسه 

هرچی بوده به ما داده خدا هم دردشو بکشیم هم جلوگیری کنیم هم همه چی مردا کلا فقط بک.نن و برن

اره میدونم ضرر داره اما من از هرچی استفاده کنم بازم دم پریودم سکته میکنم و برمیگردم بازم با ال دی خی ...

آره درسته خدا کمک کنه شرایط بهتر بشه 

ولی یه چیزی خیالت از کان راحت باشه مگه اینکه پاره بشه که اونم اگه درست استفاده بشه احتمالش خیلی خیلی کمه بعدم اینکه عذر میخوام اگه از اول استفاده بشه تا آخر و درست قرار بگیره پیشگیریش عالیه و مطمئن

این نیز بگذرد...                                   
هرچی بوده به ما داده خدا هم دردشو بکشیم هم جلوگیری کنیم هم همه چی مردا کلا فقط بک.نن و برن

واقعا درست گفتی عذابش مال ما لذتش مال آقایون