2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جونی جونم   با  درت بجونم 

سمیه  یار منی    ای  دخت بندر ...

چای چایییی

اون سیاه قشنگ ماه  داره ناززمیاره  داره چشمک میزنه مال منه  میخان از بخت چشماش بوسه داعی بچینم

هنوز بادم یادم نیس  

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

هر چی به مغزم فشار میارم چیزی یادم نمیاد مغز بیچارم میگه دارم بیهوش میشم الان موقع خواستن آهنگ بگیر بتمرک 

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 

خوشگل شهر پریا سیندرلا سیندرلا

پلنگه چشم قشنگه

گفتی میخوام رو ابرا هم دم ستاره ها شم

شب شدو ستاره تو آسمون نشسته زیر نور مهتاب چارقد آبی بسته پیرهنش مخمله ابرای ریزه ریزه...

کلاغ نوک سیا غار غارو سر کن مسافرم میاد شهرو خبر کن

یادش بخیر بچگیا اتاق اسباب بازیا منو تو با عروسکا مدرسه با همبازیا

چشماتو وا کن و ببین ، ببین که بابا اومده بابا بایک عروسک خوشگل و زیبا اومده

خواب دیدم خواب دیدم قلبمو بیتاب دیدم

آهنگ باربی گرل 

کج کلاخان یارمه 

بیا بنویسیم روی خاک روی برگ رو پر پرنده رو ابرا بیا بنویسیم که خدا ته قلب آینست...

عطر گل یاس عطر تن توست آغشته به گل اون پیرهن توست

ای عزیز مهربون  ، اسی

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋