2777
2789

نیم سی سی ژل به لب بالات بزن

موهات.. موهاتو قشنگ و دخترونه درست کن مردا خیلی دوس دارن

اعتماد بنفس خیلی زیادی هم به خودت میده 

عطر و ادکلنم زیاد بزن

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

امروز سایت خیلی خلوته 

تاپیک منم دو سه نفر اومدن

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیم سی سی ژل به لب بالات بزنموهات.. موهاتو قشنگ و دخترونه درست کن مردا خیلی دوس دارناعتماد بنفس خیلی ...

من پوست ضعیفی دارم  کلا با پیشونی حرف میزنم پیشونیم پر چروک قبلا بوتاکس کردم رفته بنظرم برم دوباره بزنم یا بدتر میشه

من پوست ضعیفی دارم کلا با پیشونی حرف میزنم پیشونیم پر چروک قبلا بوتاکس کردم رفته بنظرم برم دوباره ب ...

بزن 

اول تند تند بزنی (اول هر ۴ ماه یکبار برو) دیگه بعدش سالی یکبار کفایت میکنه

خط خنده هم اگر داری حتما بزن

یه روتین پوستی خوب رو شروع کن هم برای پوستت هم موهات

عطر وادکلن جدید بخر واستفاده کن

ابروهات اگه نیاز داره یه میکرو نچرال ظریف کن نه موکتی و پهن

لبات ژل بزن وسایل ارایشی جدید بخر

اگه بهت میاد موهات رو مدل جدید کوتاه کن رنگ کاراملی مد شده بزن

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

ژل بهتر یا بوتاکس؟

صد در صد بوتاکس

عزیزم رقص هم خیلی خیلی تو روحیت تاثیر مثبت داره 

من خودم جهت تغییر این کارارو کردم به شمام گفتم