2777
2789
عنوان

موهامو بزنم بره؟؟؟؟؟😱😱😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 39 پست
شاعر گفت ...گفتند که او عاشق گیسوی کمند . موهای من از عصر همان روز بلند است.. من میگویم... شب ...

وصف حال منه دیگه به چه دردم میخوره شوهرمن موی بلنددوس نداره ولی عشقم دوس داشت

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وصف حال منه دیگه به چه دردم میخوره شوهرمن موی بلنددوس نداره ولی عشقم دوس داشت

یه فرصت به همسرت بده شاید اونم شد عشقت .اینو یادت باشه اونی که یه جزیره رو برای اولین بار کشف میکنه مهم نی اونی که میمونه وتوش زندگی میکنه مهمه .همسر تو الان کنارته عزیزدلم 

چشم از پنجره بردار .منجی در آینه هست.
اره خوب شده همه گفتن بهت میاد رنگ انگوری تیره هم زدم خیلی خوب شد 

ای جان .نمیدونم چرا یاد هنرپیشه های هالیوود افتادم 😍دمت گرم 

چشم از پنجره بردار .منجی در آینه هست.
یه فرصت به همسرت بده شاید اونم شد عشقت .اینو یادت باشه اونی که یه جزیره رو برای اولین بار کشف میکنه ...

میدونم براهمین میخام ازنو شروع کنم خاطراتشو بریزم دور هفت ساله داره میگذره ،کاش عشقمم ازدواج میکرد کاش

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،
همسرم میگه شاید بخاطر مدل موهاته 😔

نه فکر نکنم سفت میکنی مگه؟ من شل بالا گوجه ای میکنم با به میل نگه میدارم حتی بعضی وقتا بدون میل

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧