2777
2789
عنوان

مقیم تهران بیاین یه لحظه لطفاا

203 بازدید | 33 پست

سلام خوبین 

بچه ها یه سوال 

سفره خونه سراغ دارین که موزیک زنده داشته باشه باحال باشه حالا هرجای تهران باشه اگر جایی رو سراغ دارین بمنم بگین موزیک زندش برام مهمه ساعت پخش موزیکشو هم بگین یا اگر شمارشو دارین بدین که خودم تماس بگیرم

پوکیدم از بس روزا عین همه همش کار غذا تمیزکاری امروز میره فردا میاد نه تنوعی نه هیجانی نه پول فراوونیکه حداقل دلمونو بهش خوش کنیم

تصمیم گرفتم هرهفته یه تنوعی برای خودم ایجاد کنم یه اخرهفته سفره خونه 

یه هفته دیگه پارک 

یه هفته دیگه فلان رستوران 

تصمیم گرفتم با دخترم برم بگردم شوهره که برنامه ای برای ما نداره که کنار هم باشیم حداقل خودمو دخترم کنار هم لذت ببریم والااا 

اگر سراغ دارین بگین ممنون میشم بابت لطفتون     

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا سفره خونه سراغ ندارم یعنی رفتم ولی ادرس دقیقشد بلد نیستم

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
سفره خانه هتل فردوسی عالی ولی بعیده الان باشن

منم اومدم همینو بگم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...