𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
Zaheram paris,batenam hiroshima😑fereshteh ham k bashi baz kasi peyda mishe az sedaye bal zadanet khoshesh nemiyad.زندگی روخیلی جدی نگیرته تهش هیچ کس ازش زنده بیرون نمیاد.عکس پروفم خودمم باورش باخودتون😒شنیدین که میگن زیباترین چشمهابیشترین اشک هاروریختن منم یه چشم رنگی ام که میگن چشماش سگ داره 😏اماهمین چشماجزاشک به خودش چیزی ندیده😑😑😑تایکسال پیش آدمایی بودن که براشون میمردم الان نصف همون آدمابرام مردن.یه افسرده ی به تمام معنام آرزویی جزتنهابودن ندارم.خسته ازفردای شکل دیروزم دلتنگ خوشیای نداشتمم .مریض سرطانی داریم امضامودیدین ممنون میشم صلوات بفرستین🙇♀️درضمن آقایون درخواست ندن لطفاااااااااااا😑😑😑
می خواستم زندگی کنم راهم را بستند . ستایش کردم گفتند خرافات است . عاشق شدم گفتند دروغ است . گریستم گفتند بهانه است. خندیدم گفتن دیوانه است . دنیا را نگه دارید میخواهم پیاده شوم . دکتر شریعتی 🍊🍊شنیدم بوی او مستانه رفتم سوی او تا چون غبار کوی او در کوی جان منزل کند مولوی 🍊🍊 وقتی ارزش ها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند 😏 گاندی.