بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم بنظرم اگه موقعیت داری درس بخون به جایی برسی بخدا ازدواج همه چیز نیست ....شما سنی نداری من الان ۲۷سالم دخترم ۶سالش باور کن خدا نگه دار دخترم برام ولی دوست دارم برگردم عقب به جایی برسم از خودم راضی باشم و بعد ازدواج کنم ...ایشالله هر چی به صلاح آت همون بشه
فعالیتتون بیشتر کنید تو اجتماع و به خداتوکل کنید شوهر فقط شوهر ی که مناسب باشد و باهاش خوشبخت بشی خ ...
من خودم تو اجتماعات هستم دریغ از یه خواستگار 😑😑😑😑
خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊
سلام عزیزم من برای باز شدن بختم پیش دعا نویس هم رفتم و اثری نکرد اما سوره ی احزاب رو نوشتم و گذاشتم بالای کمد و قرآن و تو یک ماه ختم کردم و چله بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم روز اول یک دور تسبیح روز دوم دو دور تسبیح و تا چهل روز که چهل دور تبیح بودو خوندم و بختم باز شد ، اگه گناه خاصی رو مرتکب میشی کنار بزار و توبه کن
💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
زخم زبون نیس ک منظورم اینه زود هنوز چرا باید ب اینا فک کنه سنی نداره ک بخام چیزی بگم بعدم ازدواج ی چ ...
حرف خودتو نزن
خب ازدواج کنه چه سودی برات داره
خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊
مثلا ازدواج کنی که چی؟ بچه بیاری سال اول باهات خوب باشخ بعد کلی حرص بخوری از سمت شوهر و اقوامش
من ب خودم باشه بمونم یه مورد مناسب بیاد تنهام خیلی حالم بده ولی بیشتر حرفای داداشام میگن موندی دختر خوب تو سن کم میره زشتی رو مخمه هرشب تا صب تو فکرمه میگم کاش یکی بود که ازدواج میکردم
جدی میگی پس بعد از کرونا یه سر میام اونجا شاید بخت من تو کلیسا باز شد😂😂😂
با اسقف حرف بزنیم 😂😂😂😂😂
پدر القدوس
من ب خودم باشه بمونم یه مورد مناسب بیاد تنهام خیلی حالم بده ولی بیشتر حرفای داداشام میگن موندی دختر ...
نمیدونم چرا پسرای الان زن بگیر نیستن البته سختشونه