2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجردی یا متاهل

متاهل

برای سلامتی پسرم دعا کن بمیرم برات پسر بلبل زبونم که لکنت باعث شد از حرف خسته شی 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥السلام عليك السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ 

بايد فقط خدا بخواد عزيزم.من و دوستم شيش ساله هر دعايي رو خونديم فعلا خواستگارامون مناسب نبوده و همچنان مجرديم همسن خودتم

خداوند تكليف فردا را از ما نميخواهد،آن وقت تو به فكر فردايي؟

عزیزم دعا خیلی وجود داره  

ولی هیچ وقت سمت اینجور چیزا نرو یه زمانی من خیلی به دعا و اینجور چیزا اعتقاد داشتم بعدها میدیدم چقدر خوب که دعاها مستجاب نمیشده و خدا بهتر از من میدونسته و یه حکمتی بوده شماهم مطمعنا زندگی خوبی در انتطارت هست خدا هیچ وقت بد بنده شو نمیخواد تو زندگیت فقط به خدا بسپار همه چی رو 

کلیساها مگه جایی بازه من رشت زندگی میکنم ۳تا کلیسا بود همشون بستن چندین ساله

هفت تیر تهرانو بلدی یه کلیسا بزرگ میشناسی 

هفته یکبار یکشنبه ها هستن ساعت ۱۲ به بعد ورود برای عموم آزاده ۱۲ ظهر میگم 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊