2777
2789
عنوان

بیاین ببینید بدبخت تر از منم هست؟ 😓😥😂

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه یه خواستگار هم گیرم بیاد جهیزیه نمیتونن جور کنن واسم . 

عزیز دلم این چه حرفیه شما میزنی شما درستو بخون تموم شد برو سرکار اونام دست خودشون نیست ک 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

💔

ببین یه ازدواج خوب میکنی نگران نباش سنیم نداری

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

اگه تهرانی ،بعد از اینکه درستو تموم کردی چون منم روانشناسی خوندم بهت یه جا برای کار معرفی میکنم شغل پیدا کنی میتونی آرزوهاتو خودت برآورده کنی

دوره دانشگاه چون چادری بودم برام مهم نبود مانتو چی بپوشم ۴ سالمو با سه تا مانتو گذروندم 

باز خوبه شمام دیگه کلاسات آنلاینه

من از تو بدبخترم باز شما جووني ولي من ٣٧سالمه وضع ماليمون افتضاحه يه چندتا خواستگارم كه اومدن رفتن وپشت سرشونم نگاه نكردن مادرم از غصه سكته مغزي كرد و فلج شد ديگه همه كاراي خونه و پرستاريش رو دوشه منه حسرت خيلي چيزا به دلمه 😞

از شهر های شمال عزیزم

من جنوب ...میخواستم کمکت کنم..☹

سعی کن یه شغل خونگی برای خودت جور کنی و یه سرمایه ای هر چند کم جمع کنی ...اگر خواستگاری برات اومد جلوش ضعف ات رو نگو ...بگو وضع مالی تون خوب نیست ولی با شرمندگی نگو و به پدر و مادرت افتخار کن جلوی اون...ایشالا که خوشبخت بشی عزیزم و آینده برات بهتر از گذشته رقم بخوره و دست و بالت باز بشه از لحاظ مالی  

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

من جنوب ...میخواستم کمکت کنم..☹ سعی کن یه شغل خونگی برای خودت جور کنی و یه سرمایه ای هر چند کم جمع ...

فدای محبتت 

همین ک  بفکر کمک بودی یه دنیا ممنون ❤

چشم عزیزم حتما کاری ک گفتیو انجام میدم.

من از تو بدبخترم باز شما جووني ولي من ٣٧سالمه وضع ماليمون افتضاحه يه چندتا خواستگارم كه اومدن ر ...

الهی بمیرم 

قلبم اتیش گرفت 😥

خدا مادرتو شفا بده 

امیدوارم یه خواستگار خوب گیرت بیاد❤😊