2777
2789
عنوان

میگرن

58 بازدید | 9 پست

عزیزان هفته 17 بارداری هستم میگرن لعنتی امونمو بریده دکتر مغز و اعصاب استامینوفن تجویز کرده اگه نخورم خودم از درد می میرم میخورمم عذاب وجدان می گیرم که نکنه بچم چیزیش بشه از عواقبش بیش فعالی و اسم وهزار کوفت و زهرمار نوشته چیکار کنم با این درد هر روزه

اااه مامان منم میگرن داره 

خیلی سخته!!

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه اطرافیان که بوتاکس کردن میگن فایده ای نداره

من خودم مهی دو بار زیر سرم بودم به خاطر میگرن از وقتی بوتاکس کردم یک بارم سردرد نداشتم خداراشکر 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .
من خودم مهی دو بار زیر سرم بودم به خاطر میگرن از وقتی بوتاکس کردم یک بارم سردرد نداشتم خداراشکر  ...

بوتاکس چیه چجوریه؟

میشه برای سلامتیم یه حمد بخونید 😍 درخواست دوستی ندیداصلا قبول نمیکنم،

بوتاکس چیه چجوریه؟

بوتاکس که برای چین و چروک میزنن 

تمامه پیشونی و خط اخمو بزنی دیگه سردرد نمیگیری 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .