2777
2789
عنوان

تف کردم تو صورت مامانم

3067 بازدید | 115 پست

حالم داره از خودم بهم میخوره، فقط دارم دعا میکنم خدا منو نبخشه یه جور بدی ازم انتقام بگیره

جرئت عذرخواهی ندارم، لجباز و کله شقم نمیدونم چیکار کنم

انقد یهویی شد که خودمم شوکه شدم، بر سر یه چیز مسخره بحثمون شد و اینم بگم که هیچ کدوم از بچه هاش ازش راضی نیستن، بارها و بارها گفتن لایق مادر بودن نیستی، صد در صد بیماری های روحی که الان دارم نشئت گرفته از اخلاق مامانمه، طرز برخوردش، 

چیه این پریودی اعصاب ادمو گوه میکنه

از عذاب وجدان دارم میمیرم

بخند! همین الان

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یا خدااا برو از دلش درار پاشو ببوس  

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای... خدا.... چرا اخه؟ 

در کشور من زن مثل میت ب حساب است............... اگه ی روز بمن خیانت کنی...                                  مثل قبل نمیشم باهات ولی کات نمیکنم تا بمونی   ببینی بسوزی😎                                                            من سه نفرم خودم غرورم اون روی سگم... منو از خودم بپرس من برای همه یکی نیستم💪