2777
2789
عنوان

سونو pco

135 بازدید | 11 پست

سلام خانما رفتم سونو امروز نوشته رحم نرمال و طبیعی تخمدان ابعداش بزرگتر اندازش رو نوشته وفولیکول  وجود دارد واخرم نوشته تخمدان در حالت pco ینی پلی کیستیک دکتر چه دارویی میده و اینکه اکه من pcoهستن چطور بچه اول تو اولین اقدام باردار شدم اونم طبیعی؟؟ 

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡

ربطی نداره گفته تخمدونت کیست داره نگفته که تخمک نداره امکانشم هست بعد به دنیا اومدن بچه کیستی شده باشه

هر دکتر یه روش درمانی داره

یکی متفورمین میده

یکی ال دی

یکی دوفاستون

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ربطی نداره گفته تخمدونت کیست داره نگفته که تخمک نداره امکانشم هست بعد به دنیا اومدن بچه کیستی شده با ...

من الان چند ماهه اقدام کردم باردار نشدم ینی میشه زود باردار بشم واقعا ناراحتم همسرم میگه جوری ناراحتی خدایی نکرده انگار اصلا بچه نداریم دکترم گفته بچه دار نمیشیم ینی با دارو حل میشه چیزه بدی نیس؟ 

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی نداره گفته تخمدونت کیست داره نگفته که تخمک نداره امکانشم هست بعد به دنیا اومدن بچه کیستی شده با ...

پس سی او یعنی کیست تخمدان یا تنبلی و نداشتن فولیکول ؟؟؟؟کدومش

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

من الان چند ماهه اقدام کردم باردار نشدم ینی میشه زود باردار بشم واقعا ناراحتم همسرم میگه جوری ناراحت ...

بابا چیز خیلی عادی و فرا گیریه

منم پلی کیستیک بودم یکم سخت ولی باردار شدم الان پنج ماهمه

باردار که شدم تا هفته ۸ همه کیستام ازبین رفته بود خود به خود

اصلا بهش توجه نکن فقط باید تایم تخمک گذاریتو بدونی که اقدام کنی

از کیت تخمک گذاری استفاده کنی ام خوبه

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس سی او یعنی کیست تخمدان یا تنبلی و نداشتن فولیکول ؟؟؟؟کدومش

ینی تخمدان کیست خیلی ریز داره کیست ریز تولید میکنه 

ینی تخمدان کیست خیلی ریز داره کیست ریز تولید میکنه 

خوب هر ماه فولیکول خوب دارن تخمدان ها ؟؟؟؟؟؟؟

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

خوب هر ماه فولیکول خوب دارن تخمدان ها ؟؟؟؟؟؟؟

دقیق نمیدونم چون جواب رو نبردم دکتر بدونم میپرسم حتما

دقیق نمیدونم چون جواب رو نبردم دکتر بدونم میپرسم حتما

بپرس بهم جوابشو بگو عزیزم ...راجع به پی سی او بپرس

بپرس بهم جوابشو بگو عزیزم ...راجع به پی سی او بپرس

جوابش رو بردم دکترم گفت نامعتبره کیست نداری چطور نوشته pcoهستی چون روز اول عادت رفته بودم سونو گفت شاید از او ن باشه 

جوابش رو بردم دکترم گفت نامعتبره کیست نداری چطور نوشته pcoهستی چون روز اول عادت رفته بودم سونو گفت ش ...

من 12پریودی رفتم سونو