2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمان در حال حاضر تحت تحریم سایر کشورهای عربی است. همین امر صادرات ترکیه و ایران را به عمان توسعه داد. مزیت این کشور عدم مالیات بر ارزش افزوده است. متوسط سود واردات مواد غذایی 10 تا 15 درصد است. برای ورود به بازار محلی این کشور به یک مشاور صادراتی قوی که با کشور عمان آشنایی کامل داشته باشد نیاز دارید. در عمان یک وکیل باید در امور حقوقی شما را همراهی کند. شما باید حداقل یک بار به این کشور سفر کنید و بعداً کار خود را شروع کنید. به طور کلی ، روش های بازاریابی در عمان هم دیجیتالی و هم سنتی است. به دلیل شرایط نامساعد کشاورزی در عمان ، این کشور مجبور است 90 درصد مواد غذایی خود را وارد کند. 

صادرات به عمان

برای واردات مواد غذایی محدودیت خاصی وجود ندارد و این امر سرعت کار را افزایش می دهد. اگر خدمات فناوری دارید ، بازار عمان می تواند هدف خوبی برای شما باشد. زیرا آنها به دنبال انتقال فناوری های جدید به کشور خود هستند. قسمت دیگری که گزینه بسیار خوبی برای صاحبان کالا است ، قسمت پزشکی آن است. تجهیزات پزشکی یکی از بزرگترین کمبود ها در کشور عمان است. می توان گفت که بیش از 73 درصد صادرات به عمان از طریق ایران شامل این موارد است: آهن ، فولاد ، محصولات شیمیایی ، گچ ، آهک ، سیمان ، حیوانات زنده ، روغن های حیوانی و گیاهی