2777
2789
عنوان

شکایت

66 بازدید | 10 پست

خانما بیاید شما اگه به کسی پول داده باشید شراکتی کاری انجام بده بعد پولتونو بخوره یه ابم روش شکایت کنید محکوم بشه پولتونو پس بده بعد تهدید کنه که اگه بره زندادن خانوادتو بهم میپاشه وابروی خانوادتونو میبره بعدخانوادش  زنگ بزنن به خانوادتون تهدیدتون بکنن که عکسهای خواهرم واز روی تلگرام واینتستا بیارن بگن میریم به شوهرشون میگیم زنت با پسر ما دوست بودن قبلا که زندگی خواهرمو به پاشونه شما تا حالا همچین شکایتی داشتید یا همچین تجربه ای داشتید میشه راهنمایی کنید که چکار باید بکنم پولمونم کم نیست ۲۸۰ ملیونه میگن یا باید از پول بگذرید یا ابروتونو میبریم یا یه بلایی سر خانوادتون میاریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پولتونو بگیرید زنگم زدن جواب ندین😊اگه ناشناس بود جواب دادید فقط بخندید باصدای بلند قطع کنید،واگه خیلی آدم های ترسناکی هستند نرم افزار ضبط صدا بریزید وصداشون که ضبط شد بدید به پلیس پدرشون رو در میارن😇

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺

اتفاقا دیروز منو خواهرم نبودیم فقط پدرو مادرم خونه بودن واقعا سادن پدرو مادرم راشون داده بودن خونه التماسشون کرده بودن بعد خواهرش عکسای خواهرم رو که باشوهرش وتنهایی ود گذاشته ود روپروفایل تلگرامش به مادرم نشون داده بود گفته بود دختر تون اینارو برای برادرم فرستاده مادرم حالش بد شده بود اومدم خونه مادرم گفت اینجوری گفتن به شوهرش نشون میدیم گفتم مادر من اون که اینارو اصلا نمیشناسه تو چرا اینجوری شدی اخه پز الکی زدن زنگ زدم پلیسم گفت ازشون شکایت کنید که باعث ترسو ارعابتون شدن وتهدید هم کردن مزاحم شدن

فقط زنگ زدن تلفنی به گوشی پدرم ومادرم ازشون شمارشونو گرفته بودن بعد هم اومدن دم خونه به خواهرم زنگ زدم گفتم خودت به شوهرت همه چیزو توضیح بده نکنه شوهرتو یه جا گیر بیارن مردام که حرف کسی رو که اول بشنوه باور میکنه درجریان باشه اومدید خونه پدرمم بیاید که اونام همه چیزو براش توضیح بدن بعدا نگه چرانگفتید

پولتونو بگیرید زنگم زدن جواب ندین😊اگه ناشناس بود جواب دادید فقط بخندید باصدای بلند قطع کنید،واگه خی ...

طرفو پری روز انداختیم زندان حکم جلبشو داشتیم الان خانوادش بجای اینکه بیان بگن رضایت بدید یا پولتونو جورمیکنیم میدیم دارن تهدیدمون میکنن