2777
2789

سلام پسرم هفت ماه و نیمشه غذا بهش میدم بعد یه ساعت ترش میکنه خیلی اذیت میشه البته تا بهش آب ندادم خوبه ها همین ک آب میدم ترش میکنه یکی دو ساعت بعد غذاش آب میدم شروع میکنه به بالا آوردن به مقدار کم ولی بوی وحشتناک

وزنشم 8و نیم بود تو هفت ماهگی وقتی کوچیکتر بود رفلاکس داشت احساس میکنم زیر چشاش گود شده خیلی نگرانشم

پسرم بزرگترین دلیل برا نفس کشیدنمه.برا سلامتیش یه صلوات بفرست لطفا

احتمالا همون رفلاکسشه

بهتر ک‌ه ب دکتر بگی

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم کی بهش آب بدم 

چه غذایی بهش بدم ک مقوی باشه یکم جون بگیره بچم

اگه میتونین راهنماییم کنین

😢

نگران نباش درست میشه و گل پسرتم بزرگ میشه و این روزا خاطره میشه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
رفلاکس داره هنوز و احتمالا باید در غذاش حواست باشه همینطور غذای خودت باید رعایت کنی ببر گوارش

نمیدونم دیگ چیکار کنم خیلی اذیت میشه بچم حتما باید ببرمش دکتر 

پسرمن همینه ۲سالو ۸ماهشه همین الان کلی بالا اورد

وای خیلی بده انشاءالله ک خوب شه شما بچتونو دکتر بردین؟

وای خیلی بده انشاءالله ک خوب شه شما بچتونو دکتر بردین؟

اره هیچ فایده ای نداره باوجود اینکه داره دارو میخوره فقط غصه میخورم از زندگی سیر شدم

همسرم کاردرمانگر هستن.ارزیابی تخصصی و توانبخشی جسمی و ذهنی بیمار در مرکز.با خدمات ویزیت در منزل.