2777
2789
عنوان

بچه ها همسرم وقتی پیشه خانوادش

413 بازدید | 17 پست

عقد کرده ام ۲ ساله ۱ سال هم باهم بودیم قبلش ولی کلاااا با همیم اکثرا هم خونه ما میخوابه شبا مثلا وقتی پیش خانواده خودش هستیم چیزی میخوایم بخوریم چیزی میخواد بده به من بخورم اول به اونا میگه مخصوصا خواهرش (مجرده) متولد۱۳۸۳ من خودم متولد ۸۰ هستم یا وقتی میبریمشون بیرون ناهاری یا شامی اول به اونا میده میخورن بعد به من 

مثلا چند روز پیش نهار رفتیم بیرون خواهرشم بردیم قاشق چنگال ۲ تا بود خودش برداشت بخوره بعد دید ما هنوز برنداشتیم ی قاشق چنگال دیگه بود داد به خواهرش من موندم به گارسن گفت ی قاشق چنگال بدید 

بعد مثلا همش به خواهرش میگفت بخور دیگ نخوردی تو اونم میخورد ولی موضی هست اون فک میکرد داره کم میخوره ولی بعد میداد میگفت بخور ولی به من نمیگفت 

دلیل این کارشو نمیفهمم ولی حواسش خیلی به من هست شاید خودش نخوره همیشه بده به من ولی جلوی اونا اونجوری میکنه اکثرا مامانم میگه چون اون مثلا مهمون شما بوده اونجوری میکنه 

سالهاست منتظرآمدن روزهای بهترم ولی نمیدانم چرا هنوز هم دیروز ها بهترند ... 🙃🥀🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم ناراحت ميشدم از اين همه بي احترامي

باهاش حرف بزن

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

هر موضوعی اذیتت میکنه راجبش حرف بزن

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

انگار میخواد یه وقت اونا فکر نکنن بهشون توجه نمیکنه و ناراحت بشن

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
انگار میخواد یه وقت اونا فکر نکنن بهشون توجه نمیکنه و ناراحت بشن

منم این فکرو میکنم ولی چرا فکر منو نمیکنه 

شاید خانواده ایی داره که خیلی رو این چیزا حساسن وغر میزنن سرش 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

شوهر منم همین طوره وقتی خودمون تنهاییم همه حواس و توجه اش به منه ولی پیش خانوادش یه جوری رفتار میکنه انگار اول اونارو میخواد بعد من

منم حس میکنم نمیخواد اونا ناراحت بشن

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

باهاش صحبت کن خیلی منطقی و آروم بگو خوبه که بهشون احترام میگذاری ولی توقع اونها بالا میره و انتظاراتشان بیشتر میشه اگه ی وقت نتونی کاری انجام بدی یا حواست نبود تعارف کنی کلی دلخوری و گله پیش میاد 

یادش بده احترام بگذاره خوشرو باشه ی بار تعارف کنه اما اصرار بیجا و احترام زیادی خودش و کوچیک میکنه و بقیه رو پرتوقع

اعتماد به نفس نداره میخواد هوای اونها رو داشته باشه حرف نخوره

شوهر منم همین طوره وقتی خودمون تنهاییم همه حواس و توجه اش به منه ولی پیش خانوادش یه جوری رفتار میکنه ...

شما ناراحت نمیشی ؟ 

تاحالا راجبش باهمسرت صحبت کردی؟

عزیزم هنوز بعد 2سال حساسیت داری بخدا منم اول این طور بودم میشستم گریه میکردم ب کوچک تریت چیز تو مهمونی هاشون قیافه میگرفتم دوری میکردم از جاری هام خیلی بد بودم ماه های اول الان اصلا اصلا حساس نیستم چیزی هم بشه میگم ولش کن بابا کشش ندم یا میزنم بیخیالی یا ب شوهرم چش قره میرم غذا نمیخورم توهم این کار و کن ولی یک بار چشم قره برو بعد نخور بگو مرسی سیرم بعدا بهش بگو هه خوب تارف میکردی چمیدونم منن آین کار و میکنم جواب میده البته شکر خدا خاهر شوهر ندارم بدمدمیاد منم مث خودت متولد 80یک سال و 2ماهه عقدم عید عروسیمه

تشون و که زندگی من و خراب کردن تو 19سالگی مطلقه شاید چند وقتی رو .روزای سختی رو بگذرونم ولی من هنوز جوونم. شروع میکنم از نو یادم میره رفتی تووووو