2777
2789
عنوان

دنیا جهانبخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 72 پست

اخه من میخوندم یکی ک اسمشو یادم نیست ،،طرف خبرنگاره عکس دنیا و مهراد و گذاشته بود بغل دنیا زده بود این شخص داره مادر میشه بعد بغل عکس مهراد نوشته بود ولی این شخص پدر نمیشه😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان اهو اصلا دوسش ندارم ایش با مسخره بازی میخواد فالووز جمع کنه بعد سوال و جواب شد 😐 من سوال پرس ...

نه بابا اون انقد لاغر‌ بود از قبل ۵ ماهشم‌شد هنوز یذره شکم نداشت دیگه یه انحنا که باید میگرفت

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
ببین به عکس پروفایلم اینقدر نگاه کن که ترست بریزه چون دقت کنی میبینی چیز ترسناکی نیست😂 آره به نظر ...

امضاتو الان دیدم😓😓😓😓😓😓😓

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
نازنین و پدرام گلنوش علیدوستی اویستا اوراک  همشون یدور حامله شدن سقط کردن😂😂😂😂مام خریم ب ...

من گلی و احسان رو واقعا دوست دارم بی حاشیه هستن🙁

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

نه بابا اون انقد لاغر‌ بود از قبل ۵ ماهشم‌شد هنوز یذره شکم نداشت دیگه یه انحنا که باید میگرفت

😁راس میگیا 

خنگ کی بودم

نیترم وت بگذرم ک _تو دلم نیستی🤰❌️ تو 👈🏼چشامی 👁👁 🫶🏻❣️💋___ 

حالا دو روز دیگه مثه نازنین و پدرام میگه بچه ناقص بود سقط شد🤐

اینا که بعدش عروسی گرفتن!! بعدشم جدا شدن😅 یه سری داستان الکی درست میکنن مردم جذب میشن اینا هم پول در میارن و میخندن به ریش ملت

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘
اینا که بعدش عروسی گرفتن!! بعدشم جدا شدن😅 یه سری داستان الکی درست میکنن مردم جذب میشن اینا هم پول د ...

😂 عروسی الکی بود بابا 

بعدم گفتن پدرام خیانت کرده و باز اشتی 😐 

اخرم کات میکنن میان شناسنامه شونو ب فردین نشون میدن ک ازدوآج سفید داشتن😐

نیترم وت بگذرم ک _تو دلم نیستی🤰❌️ تو 👈🏼چشامی 👁👁 🫶🏻❣️💋___ 

اخه من میخوندم یکی ک اسمشو یادم نیست ،،طرف خبرنگاره عکس دنیا و مهراد و گذاشته بود بغل دنیا زده بود ا ...

امین فردین

توی این روزهایی که زندگی دشوار شده، ملاحظه همدیگه رو بکنیم✨💙