2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه عرقيجات تو بارداري ضرر نداره؟ من يه شربت بيدمشك دارم خيلي هم بهش ميل دارم ولي ميترسم بخورم

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
زردی نگیره نوزاد

جدي؟ از كي بايد بخوري؟؟؟ من پنج ماهمه دير كه نشده؟ 

من گرمي هم خيلي ميخورم شوهرم بزور صبونه ها بهم ارده با شيره انگور ميده هرچي ميگم بچه زردي ميگيره ميگه چرت و پرتارو از كجات مياري؟ بخور اينا اهن داره خوبه

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
مگه عرقيجات تو بارداري ضرر نداره؟ من يه شربت بيدمشك دارم خيلي هم بهش ميل دارم ولي ميترسم بخورم

اگه بارداريتون پر خطر نيست هيچ اشكالي نداره تازه كليم مفيده كم استفاده كن متعادل مثلا روزي يه بار اگه ميترسي مشكلي پيش بياد

نه دم کرده گیاهان ضرر داره

جدي پس شربت بيدمشكمو بخورم😍😍😍😍 

بعد بچم دختره ميگن لك ميفته روي صورتت 

چيكار كنم نيفته