2821
2789
عنوان

کیفی که دردسر ساز شده

507 بازدید | 43 پست

شوهر من یه کوله پشتی داشت و با خواهرش که یه کوله پشتی داشتن عوضش کردن ، کیف شوهرم خیلی خوب بود برا لپ تاپ اینا و برای خواهرش یه چیز معمولی بود بعد تو مغازه استفاده میکرد شوهرم یه بار با وسیله هاش آورده خونه ی ما بعد مامانش پیش من به شوهرم گفت که کیف رو بیار اینم گفت دیگه واسه چی بیارم اون مال منه دیگه عوضش کردیم ، ( برا شوهرم اصلا مهم نیست کیف و این چیزا همینجوری گفت) بعد کلی اصرار و اصرار کردن که برا ماهم جالب شد ، و شوهرم ناراحت شد و کلا گفت که نیست ، به من گفت بگو که اصلا خونه ما نیست و نبوده منم دیگه خیلی جدی نگرفتم و گفتم نیست خونه ما ، (واقعا برا ما قابل استفاده نیست و چیز مسخره ای هست ولی چون سر اون خیلی بد حرف زدن دیگه گفتیم دست ما نیست) الان من ۲۰ روزه خونشون نرفتم مادرشوهر امروز زنگ زده بلافاصله بعد سلام میگه کیف رو بیار گفتم اخه دست ما نیست گفتم میدونم اشکال نداره پیداکنین بیارین ، هرچی من گفتم گفت مغازه رو بگردین خونرو بگردین، دیگه واقعا برا منم جالب شده که چرا انقد اصرار میکنه ، الان نمیدونم ببرم بدم مثلا بگم تو مغازه بوده شوهرم ندیده یا تو خونه جایی بوده ، یا کلا ندم؟ یه حسی میگه نده چون واقعا ببینید خندتون میگیره که به خاطرش این همه حرف شنیدیم 

لبخندبزن🧡😉

دیگه موضوع ندارید

واقعا قطع رابطه کنید 

در نهایت طلاق🤣🤣🤣

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بیخیال شو کیفو بهشون بده. به شیطون لعنت بفرس و اذیت نکن جانم

مهم نیست چه رفتاری داشتن و چرا اصرار میکنن. وقتی میتونی پس انجام بده و الکی دردسر درست نکن

یه صلوات برای سلامتی همه‌ی مامانا و باباها

ببر بده يه كيف معمولي رو داستان نكنين بگو پسرت تو مغازه بوده يكي از دوستاش برده بود روش نميشد بگه پس بده ديگع اصرار كردين گفت دوستش پس اورده

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
لابد دلیلی داره عزیزم خب میدادین همون اول 

دلیلی نداره باور کن ، اصلا خودشون عوض کردن بعدم وقتی مادرشوهرم گفت بیار خواهرشوهرم گفت نمیخوام اصلا خوشم نمیاد و استفاده نمیکنم ، خودش واسه مدرسه خریده بود و چندسال استفاده کرده 

لبخندبزن🧡😉