دهنشو قفل میکنه یا به زود میدم تف میکنه داغونم این چرا اونجور میکنه بچه اولم از اولین روز هفت ماهگی تا الان که ۴ سالشه هر چقدرغذا بدم میخوره کامل و راحت
فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...
مزه شور و شیرین رو امتحان کن بعدشم تازه اولشه باید حسابی صبر و حوصله داشته باشید تا بچه راه بیفته
با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!
دقیییییییقا مثل دختر من،رفلاكسی هست بخاطر همین دكترش گفت میتونی فرنی و سوپ بدی،دو سه روز خیلی خوشمزه خورد و دوست داشت،ولی یكدفعه دیگه هیچی با قاشق نخورد حتا قطره هاشم به زور میخوره،بخاطر دندون نیس؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من برا بچم از پنج ماهگی شروع کردم اولش رقیق غذا دادم ..غذاشو رقیق کن شاید بخوره کم کم براش شروع کن از یه قاشق مثلا به زور بهش غذا نده یا غذاشو بزار جلوش که باهاش, بازی کنه تا رغبت پیدا کنه شاید, برات نتیجه بده
میدونم عزیزم منظورم این که شیرین و غیر شیرین مثل سوپ امتحان کنه یا فرنی بدون نبات ببینه میلش به چی هست آخه دختر خودم فرنی شیرین خوشش نیومد ولی سوپ دوست داشت
با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!